Διανομή δωρεάν προϊόντων σε 4529 δημότες της Λέσβου ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ


Θα διανεμηθούν συνολικά  σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες  35.115 τεμάχια   προϊόντων

Από την  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, γίνεται γνωστό ότι:

Συνεχίζοντας την υλοποίηση διανομών δωρεάν προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος είμαστε δικαιούχος φορέας, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις - δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα -, ότι θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.
Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 4529 δημότες μας (2175 οικογένειες) σε όλη την Λέσβο.  

Στις  Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης- Θερμής), οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν κατά τόπους   από τους εργαζόμενους  μας στο Βοήθεια στο Σπίτι για την ημέρα, τον τόπο  και την ώρα της διανομής.

Η   διανομή για τις Δημοτικές Ενότητες  Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί :
Από την Δευτέρα   1 Απριλίου 2019 έως και την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ  από ώρες  8.30 έως 12.30 .
   
Θα διανεμηθούν συνολικά  σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες  35.115 τεμάχια   προϊόντων . Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι:  αλεύρι, φασόλια, ζυμαρικά,  φακές, ζάχαρη  και τοματοπολτός.

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ, καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος
Αναστασία Αντωνέλλη