Μήνυμα του υποψήφιου Δημ. Συμβούλου Μυτιλήνης Στεφάνου Κων/νου με τον συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει»


Ο Στεφάνου Γ. Κων/νος, Οικονομολόγος και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης στον συνδυασμό του Παναγιώτη Ζαφειρίου «Η Λέσβος Αξίζει» στέλνει το δικό του μήνυμα στους πολίτες του νέου Δήμου Μυτιλήνης.

Στεφάνου Κων/νος: «Κάνουμε μια νέα αρχή»


Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «Η Λέσβος όπως της Αξίζει» του υποψήφιου Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Ζαφειριού. Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση είναι η καθαρότητα, η ακεραιότητα, η αγωνιστικότητα αλλά και το όραμα τόσο του Παναγιώτη Ζαφειριού όσο και των υπολοίπων συνυποψήφιων του συνδυασμού μας. Επιτέλους πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο για τον τόπο που γεννηθήκαμε και ζούμε, κάτι καλύτερο που να αρμόζει στην πολύ μεγάλη Ιστορία της.

Φίλοι και φίλες,

Είναι ο τόπος που ζούμε αυτός που ονειρευόμαστε; Είναι ο τόπος που θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας; Έχετε ποτέ πιάσει τον εαυτό σας να ντρέπεται για τον τόπο που ζείτε; Αν οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα συμφωνούν με τις δικές μας τότε σταθείτε αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια πλέον. Δε χρειαζόμαστε διαχειριστές, αλλά ανθρώπους με όραμα για ένα τόπο που πραγματικά θα είναι αντάξιος της Ιστορίας του.

Από την πλευρά μου υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτιάξουμε τελικά αυτό που μας ΑΞΙΖΕΙ πραγματικά με παρακαταθήκη την από μικρή ηλικία συνεχή ενεργή συμμετοχή μου σε συλλόγους (Πολιτιστικός Σύλλογος Συκουντας, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Συκουντας, Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Λογιστών, μέλος Δ.Σ Τριτεκνων, κ.α).

Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί και διεκδικούμε ένα καλύτερο Δήμο με:

• Διαφάνεια, δημοκρατία και ενισχυμένο το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

• Αντίσταση στα μέτρα που υποβαθμίζουν τη ζωή μας: «Κλεισθένης», μνημόνια, σκουπίδια, ανυπαρξία κοινωνικών υποδομών, υποβαθμισμένοι χώροι αθλητισμού κ.α.

• Αλληλεγγύη σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο μας. 

• Συμμετοχή όλων των δημοτών στο κέντρο της δράσης του Δήμου.

• Δημιουργία προγράμματος για ριζική αναβάθμιση του Δήμου.

Φτάνει πια

Κάνουμε μια νέα αρχή

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

Αγωνιζόμαστε-Διεκδικούμε

Για τη Λέσβο που μας ΑΞΙΖΕΙ και αγαπάμε



Στεφάνου Κωνσταντίνος
Οικονομολόγος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης
“Η Λέσβος Όπως Της Αξίζει”
Υποψηφίου Δήμαρχου Παναγιώτη Ζαφειρίου
FB: Στεφάνου Κωνσταντίνος Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης

Σημείωση: *Η προβολή παρατάξεων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.