Μήνυμα του Υποψήφιου Περ. Συμβούλου Κυριάκου Πετρέλλη, με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο»


Ο Κυριάκος Πετρέλλης, γνωστός τόσο στον αθλητικό όσο και στον αυτοδιοικητικό χώρο της Λέσβου, θα είναι υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο» και επικεφαλής την ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Στο σημερινό του μήνυμα στο LesvosPost εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να ζητήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών.

Κυριάκος Πετρέλλης «Πάμε τα νησιά μας μπροστά»

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στα Περιφερειακά δρώμενα, ως εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη της Χριστιάνας Καλογήρου, αλλά και ως Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, αποφάσισα να ζητήσω εκ νέου την ψήφο σας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης που δείξατε προς το πρόσωπο μου.

Την πενταετία αυτή προσπάθησα από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκα, (και ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου) να κάνω πράγματα για τον τόπο μου και το κυριότερο να μείνω πιστός στις αξίες και στις υποσχέσεις που σας έδωσα.

Σίγουρα δεν μπόρεσα να κάνω όλα όσα ήθελα, αλλά επίσης σίγουρο είναι πως ήμουν καθαρός και ειλικρινείς απέναντι σας. Και για αυτό, μπορώ να σας κοιτώ ξανά στα μάτια και να ζητώ να με ξανά εμπιστευτείτε και μαζί να κάνουμε ξανά τον μεγάλο αγώνα για τον τόπο μας. Η υποψηφιότητα μου με την Χριστιάνα Καλογήρου και την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο» είναι ένα ακόμη βήμα για να πάμε τα νησιά μας μπροστά.

Καθαρά και με όραμα.

Κυριάκος Πετρέλλης,
υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Λέσβου
με την Παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο» και επικεφαλή την ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ.


Σημείωση: *Η προβολή παρατάξεων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.