Κώστας Μουτζούρης: «Η υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας, είναι ένα μείζον ηθικό, κοινωνικό και οικονομικό ζήτημα»


Παρέμβαση για το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου κάνει με δήλωση του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης
           
Αναλυτικά:

Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»  της 21/3/19 η  οποία  καταθέτει τη πρόταση «Να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι της Αυτοδιοίκησης»  και αφορά  την αγωνία του Συλλόγου Μεριδιούχων της  Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου -Λήμνου, το  Γραφείο Τύπου του  Ανεξάρτητου Υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίο κ. Κώστα Μουτζούρη ανακοινώνει ότι:
           
Ο κος Μουτζούρης, παρακολουθεί με ενδιαφέρον το θέμα και ήδη επιστημονικοί συνεργάτες του  ασχολούνται με το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου.

Η υπόθεση της Τράπεζας, είναι ένα μείζον ηθικό, κοινωνικό και οικονομικό ζήτημα για το οποίο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου αφενός  να υπάρξει επίσπευση  για πλήρη διαλεύκανση  και αφετέρου να αποδοθούν ευθύνες εκεί που θα υπάρχουν.

Πέραν τούτων που θεωρούνται αυτονόητα, η βαρύτητα θα δοθεί ώστε να αποτραπεί με νομοθετική ρύθμιση, η καταβολή του διπλάσιου της αξίας των μεριδίων  για να καλυφτούν τυχόν ζημιές καθώς και στη προσπάθεια να εξασφαλιστούν αποζημιώσεις για τους ιδίους. 

Με συντονισμένη προσπάθεια, επιμονή και στοχευμένες κινήσεις εκτιμούμε ότι, η αγωνία όλων των Μεριδιούχων θα έχει αίσιο τέλος.

Κώστας Ι. Μουτζούρης
Ανεξάρτητος Υποψήφιος  Περιφερειάρχης
Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" • 271 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Όλα τα νέα των αυτοδιοικητικων εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει τα δημοσιογραφικο επιτελείο του LesvosPost.com... Για επικοινωνία lesvospo...