Σε Καλλονή, Δαφια, Αγία Παρασκευή, Στύψη, Μεσοτοπο και Αγιασο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σ. Τασσος


Περιόδευσε το τριήμερο σε χωριά του νησιού μας

Ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Σταύρος Τάσσος, επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου τα χωριά Καλλονή, Δάφια, Αγία Παρασκευή και Στύψη.
Στις συζητήσεις που έκανε με τους κατοίκους, εκτός από τα γενικότερα και τα ειδικότερα προβλήματα που τους μαυρίζουν τη ζωή, αναφέρθηκαν στην προχειρότητα και στην ψηφοθηρική στόχευση με την οποία έγινε ο χωρισμός του Δήμου Λέσβου σε δύο Δήμους, και στα προβλήματα που και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται ότι θα δημιουργηθούν εξ αυτών των λόγων.

Για το λόγο αυτό ο βουλευτής του ΚΚΕ δεν δυσκολεύτηκε να εξηγήσει τη θέση του ΚΚΕ, επισημαίνοντας τόσο την προχειρότητα, όσο και την ψηφοφορία.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλες τις κάλπες. Τη μόνη συνεπή και σταθερή δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, για να παρθούν μέτρα ανακούφισης και για να δυναμώσει η κοινωνική συμμαχία που θα διεκδικήσει την εξουσία.

Την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρή Δευτέρα το μεσημέρι παραβρέθηκε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Μεσότοπο και την Αγιάσο, αντίστοιχα.