«Συνεργασία Δυτικής Λέσβου» -Στον Σ. Ζαφείρη ο Στέφανος Αποστόλου


Με τον συνδυασμό «Συνεργασία Δυτικής Λέσβου» και υποψήφιο Δήμαρχο Στρατή Ζαφείρη θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο αντιδήμαρχος Μανταμάδου Στέφανος Αποστόλου

Η ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο επί σειρά ετών δήμαρχος Μανταμάδου, ξεχωριστό αυτοδιοικητικό στέλεχος με αναγνωρισμένη προσφορά στα κοινά, αντιδήμαρχος της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Λέσβου, Πρόεδρος της ΔΕΔΑΠΑΛ και Πρόεδρος του Ζαχάρειου Γηροκομείου, Στέφανος Αποστόλου, είναι ο πρώτος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, του οποίου τη συμμετοχή στην παράταξη «Συνεργασία ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ», ανακοινώνει σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Στρατής Ζαφείρης.

«Θέλοντας να σηματοδοτήσω έμπρακτα – όπως τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο κ. Ζαφείρης – την πραγματική αξία, που έχει για μας η συνεργασία ικανών αυτοδιοικητικών απ’ όλους τους χώρους, επέλεξα πριν από οποιαδήποτε άλλη δημοσιοποίηση υποψηφίων του συνδυασμού μας, να κάνω γνωστό ότι θα δώσουμε μαζί με τον Στέφανο Αποστόλου τη μάχη των δημοτικών εκλογών.


Ανεξάρτητα από κομματικές ή άλλες επιλογές, από κοινού θέτουμε ως βασική μας προτεραιότητα ό,τι μας ενώνει, κι αυτό είναι το συμφέρον του νεοσύστατου δήμου Δυτικής Λέσβου. Σ’ αυτή τη βάση της ειλικρινούς αυτοδιοικητικής συνεργασίας, η οποία υπηρετείται σωστά όταν ικανοί και έντιμοι άνθρωποι συμπράττουν ανεξάρτητα από πολιτικές τοποθετήσεις και ταυτότητες, είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε για τον τόπο μας, να προωθήσουμε την επίλυση των τοπικών ζητημάτων, να αφιερώσουμε κάθε μας δύναμη στην προσπάθεια να ζωντανέψουν και να αναπτυχθούν τα χωριά μας, να έχει η περιοχή μας, ολόκληρη η Δυτική Λέσβος, το μέλλον που της αξίζει.

Εκτιμώντας την πολύτιμη αυτοδιοικητική εμπειρία και την αποτελεσματικότητά του, καλωσορίζω το Στέφανο Αποστόλου στο ξεκίνημά μας στο Δήμο Δυτικής Λέσβου».

Ο Στρατής Ζαφείρης με τον Στέφανο Αποστόλου επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Ζαχάρειο Γηροκομείο.