Μουσική πανδαισία από τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τη χορωδία «Νίκος Σκαλκώτας» του Ωδείου Μυτιλήνης


Μουσική πανδαισία μας υπόσχεται ο Γιώργος Χατζηνάσιος,με τη συμμετοχή της Χορωδίας Φίλων Ωδείου "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ" Μυτιλήνης

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο του νησιού μας

Έχοντας στο πλευρό του την πολυμελή χορωδία Φίλων Ωδείου "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ" Μυτιλήνης που διευθύνει ο Γιώργος  Παζαΐτης, ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος θα βρεθεί το βράδυ τηςΠαρασκευής 22 Μαρτίου στο νησί μας, προκειμένου να μας χαρίσει ένα μελωδικό δίωρο στο πλαίσιο του 7ουΜουσικοχορευτικού Φεστιβάλ που συνδιοργανώνεται με τον δήμο Λέσβου.

Το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, φέρει τον εύγλωττο τίτλο «Ένα πιάνο... δύο φωνές, σε υπέροχες μουσικές διαδρομές», καθώς στο πιάνο θα βρίσκεται ο καταξιωμένος σολίστ και οι φωνές θα ανήκουν σε δύο ταλαντούχους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, τον Σπύρο Κλείσσα και την Αγαθή Κοσκινά.

Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μουσική διαδρομή συνθέσεων που έχει γράψει ο Γιώργος Χατζηνάσιος και έχουν μείνει ανεξίτηλες στον χρόνο. Από τα «Γαλάζια σου γράμματα», το «Πέφτει βροχή» και την «Ενδεκάτη εντολή» μέχρι το «Τι θέλεις να κάνω» και τον «Ταξιδιώτη του ονείρου». Αν μη τι άλλο πρόκειται για τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε κάποια στιγμή στη ζωή μας.              

Τίτλος παράστασης: «Ένα πιάνο… δύο φωνές, σε υπέροχες μουσικές διαδρομές»
Σολίστ: Γιώργος Χατζηνάσιος
Τραγούδι: Σπύρος Κλείσσας, Αγαθή Κοσκινά
Συμμετέχει:  Η Χορωδία Φίλων Ωδείου "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ" Μυτιλήνης
Διεύθυνση χορωδίας: Γιώργος Παζαΐτης
Τοποθεσία: Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, Π. Κουντουριώτου 3, τ.κ. 811 00
Ημερομηνία:  Παρασκευή 22  Μαρτίου 2019
Ώρα: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος και 13 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων)
Προπώληση: Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 22510-37394, Καραβέλη Βάσια: 2310257218, 6909205621