«Όργωσε» την Λήμνο για ακόμα μια φορά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Π. Χριστόφας


Στη Λήμνο πέρασε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Παναγιώτης Χριστόφας.

Κατά την παραμονή του στο νησί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες και φορείς, να συζητήσει μαζί τους, να συνδιαμορφώσει και να επικοινωνήσει τις θέσεις του συνδυασμού του.


Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Επικοινωνούμε το μήνυμά μας, αυτό της συμμετοχής σε κάθε άκρο του Βορείου Αιγαίου. Συμμετοχή και αλληλεπίδραση, όμως, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου. Οι ακρίτες της Λήμνου μας αφιέρωσαν χρόνο, το χρόνο τους, και μας μετέδωσαν την αγάπη τους γι’ αυτό το τόσο μοναδικό νησί!»


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη, με τον Αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας Μούδρου, Σαράντη Πανταζή, με τον Έπαρχο Λήμνου, Ευάγγελο Γιαρμαδούρο, με τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ “ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ” Παλαιολόγο Κυριαζή, ενώ επισκέφθηκε και το Λιμενικό Ταμείο Λήμνου, το Νοσοκομείο Λήμνου και το Σωματείο Εργαζομένων, Υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου. Είχε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας του Ηφαίστου, που εκπροσωπεί τη Λήμνο στην Basket League, απέναντι στην ΑΕΚ.



Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" • 271 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Όλα τα νέα των αυτοδιοικητικων εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει τα δημοσιογραφικο επιτελείο του LesvosPost.com... Για επικοινωνία lesvospo...