Η Ντίνα Λεωνιδακη κάνει «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» με τον Κώστα ΜουτζούρηΤην υποψηφιότητα της με τον συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο»  και επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα μουτζούρη ανακοίνωσε πριν από λίγο το γνωστό στέλεχος την ΝΔ Λέσβου Ντίνα Λεωνιδακη

Η δήλωση της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook:

“Άλμα ανάπτυξης λοιπόν, με τον Κώστα Μουτζούρη, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Ευχαριστώ τον κ. Μουτζούρη για την τιμή να με συμπερίλαβε
i στο ψηφοδέλτιο του και θα αγωνιστώ για να μπορέσει ο συνδυασμός να διεκδικήσει και να κερδίσει την διαχείριση των νησιών του Β.Α. Αιγαίου.  Όπως έχω αναφέρει θα στηρίξω ενεργά πλέον, την υποψηφιότητα του κ. Μουτζούρη γιατί είναι μια καλή και ανεξάρτητη υποψηφιότητα, από έναν άνθρωπο κατάλληλο για την θέση αυτή. Οι γνώσεις του θα είναι πολύτιμες για την πρόοδο και ανάπτυξη της ΠΒΑ.
Οι
συνυποψήφιοι μου είναι άτομα που ανήκουν σε διάφορους χώρους, καταξιωμένοι πολίτες αλλά κυρίως όλοι ανεξαιρέτως έχουν προσφέρει, ειτε απο την αυτοδιοίκηση, είτε από τον επαγγελματικό τους τομέα στον τοπο μας.  Τις απόψεις μου τις έχω εκφράσει πολλές φορές από την προσωπική μου σελίδα στο φβ σχετικά με την ανάπτυξη του νησιού μας και αν συμφωνείτε μαζί μου ελπίζω στη στήριξη σας.