Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης με τον Σ. Κυτελη ο Παναγιώτης Βάλεσης


Ο Παναγιώτης Βάλεσης με καταγωγή από την Αγιάσο θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Μυτιλήνης στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Στρατή Κύτελη

Υπηρέτησε για 32 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ είναι γνωστός και στο φίλαθλο κόσμο της Λέσβου από την ενασχόλησή του με ποδοσφαιρικά σωματεία αλλά και την ΕΠΣΛ.

Στο μήνυμά του σημειώνει:

«Με το άγχος του πρωτάρη, αλλά και με τον ενθουσιασμό και την πίστη ότι έχω την εμπειρία και τη θέληση να βοηθήσω τον τόπο που γεννήθηκα, έκανα οικογένεια και υπηρέτησα για πάνω από 30 χρόνια από θέσεις ευθύνης στην Ελληνική Αστυνομία, αποφάσισα να συστρατευτω με τον ΣΤΡΑΤΗ ΚΥΤΕΛΗ , ως ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, στις προσεχείς αυτό διοικητικές εκλογές.

- Έναν άνθρωπο που μας ενώνει μια ειλικρινή φιλιά εδώ και 25 χρόνια, με αδιαμφισβητητο ΗΘΟΣ και ΕΝΤΙΜΌΤΗΤΑ και τώρα κοινοί προβληματισμό, στόχοι και όραμα για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας.
- Σ αυτόν λοιπόν τον αγώνα ΖΗΤΏ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΑΣ, τόσο ατομικά όσο και σαν αυτό διοικητικός συνδυασμός, δίνοντας μία και μόνο υπόσχεση... ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω, μαζί με τους συνυποψηφιους μου να βάλω έστω ένα λιθαράκι, να γίνει ο Δήμος μας καλύτερος, να πάει πιο μπροστά, να νιώσουν οι δημότες μας ότι συμμετέχουν, αλληλεπιδρουν και συμβάλουν στη πρόοδο του, να ξεφύγουμε από τη μιζέρια που δεν μας αξίζει.
- Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι σε όλους και ολες καλό αγώνα, χωρίς στειρές αντιπαραθεσεις αλλά με κοινό πρόσημο το καλό του Δήμου και των δημοτών μας σε μια δύσκολη εποχή!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΕΣΗΣ
Υποστρατηγος Ε. Α.
Ελληνικής Αστυνομιας».


Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" · 271 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Όλα τα νέα των αυτοδιοικητικων εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει τα δημοσιογραφικο επιτελείο του LesvosPost.com... Για επικοινωνία lesvospo...