Εκλέχτηκαν οι σύνεδροι του Κινήματος Αλλαγής από την Λέσβο-Αναλυτικά όλα τα ονόματα


Για το συνέδριο του κινήματος στις 30 και 31 Μαρτίου


Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των συνέδρων από την Λέσβο στο επικείμενο έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες, στην Λέσβο προσήλθαν και ψήφισαν συνολικά 380 άτομα και εκλέχθηκαν συνολικά 16 σύνεδροι.


Σας τα είχα πει. Γκρίνιες πολλές γκρίνιες και μάλιστα μπροστά στις κάλπες! Κάποιοι αποσύρθηκαν και η εφορευτική επιτροπή να συστήνει να μην τους ψηφίσουν! Κάποιοι μάλωσαν για την απόσταση των υποψηφίων από την περιοχή της κάλπης. Κάποιοι αποσύρθηκαν διακριτικά. Κάποια ονόματα γράφτηκαν λάθος στο ψηφοδέλτιο. Και κάποιοι άλλοι προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους με αποτέλεσμα να υπάρξουν αψιμαχίες. Σε κάποιους επικεντρώθηκε η κριτική επειδή ήταν υποψήφιοι οικογενειακώς! Κάποιοι βαρβάτοι Πασόκοι γιατί πήγαιναν να ψηφίσουν και δεν ήταν στους καταλόγους! Τηλέφωνο στα Κεντρικά του κόμματος και αναμονή μέχρι να έλθει η επιβεβαίωση.  Γενικά ήταν μια ωραία … πράσινη ατμόσφαιρα. Το ερώτημα είναι εάν οι εκλεγέντες θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στο Συνέδριο του κόμματος ή απλώς θα πάνε ταξίδι αναψυχής ή για φωτογράφιση με επώνυμους. Το μόνο παρήγορο είναι ότι εκλέχτηκαν νέα παιδιά τα οποία ελπίζουμε να φέρουν νέο πνεύμα σε ένα κόμμα που κινείται στις μυλόπετρες του δικομματισμού.  Στον παρακάτω Πίνακα όλοι οι εκλεγέντες σύνεδροι και η σταυροδοσία τους. Να επισημάνουμε ότι ήταν μονοσταυρία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι έγκυρες ψήφοι ήταν 373

Αναλυτικά όλα τα ονόματα με τους σταυρούς που πήραν:


Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Λέσβου:

Την Κυριακή 03/03/2019 πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 2ο συνέδριο  οργανώσεων   ψήφισαν 374 μελή και φίλοι του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκαν 373 έγκυρα και 1 Άκυρο.

Από τα αποτελέσματα αναδείχτηκαν τα εξής μέλη με αλφαβητική σειρά.  

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΔΡΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ
ΒΑΛΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΙΤΣΑ
ΒΕΡΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΜΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΜΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΗΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΟΥΧΤΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΤΡΕΛΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΙΤΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ
ΤΖΑΝΝΕΤΟΥ ΣΑΠΦΩ
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΦΙΝΦΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η τελική ανακήρυξη θα γίνει από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή όπου θα γίνει ο τελικός  έλεγχος ως  προς τις ποσοστώσεις.