Αποσύρεται από υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης ο Π. Παρασκευαιδης- Η δήλωση του..


Το πρωί μας ήρθε μια ανακοίνωση η οποία είχε αποσταλεί σε όλα τα ΜΜΕ όπου μας έλεγε ότι ο κος Παρασκευαιδης είναι καλά στην υγεία του και θα συνεχίσει να είναι υποψήφιος δήμαρχος..

Η ανακοίνωση αυτή που στάλθηκε από το γραφείο τύπου του συνδυασμού μάλλον δεν ήταν εν γνώση του κου Παρασκευαιδη και ο οποίος πριν από λίγα λεπτά έβαλε τα πράγματα στην θέση τους διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους συνεργάτες του οι οποίοι από χτες βροντοφώναζαν ότι ο κος Παρασκευαιδης θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου..

Ο κος Παρασκευαιδης στην δήλωση του αναφέρει πως επιθυμεί να εξαντληθεί από τους συνεργάτες του κάθε πιθανότητα σύγκλισης και ενιαίας καθόδου της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης (ΚΙΝΑΛ) στις εκλογές, πριν αποφασισθεί η αυτοτελής κάθοδος του συνδυασμού.

Αναλυτικά η δήλωση του..

«Δημότισσες και δημότες 
Του Δήμου Μυτιλήνης

Από το πρωϊ της Κυριακής νοσηλεύομαι στην μονάδα εμφραγμάτων της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας , με οξύ στεφανιαίο επεισόδιο.

Η φύση και η επικινδυνότητα της νόσου είναι τέτοια που λυπούμαι να πω ότι καθίσταται απαγορευτική για οποιαδήποτε εμπλοκή μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.


Για τον λόγω αυτό αποσύρω την υποψηφιότητά μου , του υποψήφιου δημάρχου, αφήνοντας τον συνδυασμό μου στα χέρια των άξιων συνεργατών μου στους οποίους εύχομαι κάθε επιτυχία στον αγώνα που θα δώσουν ,με την επισήμανση ότι πάγια επιθυμία μου είναι να εξαντληθεί από μέρος μας κάθε πιθανότητα σύγκλισης και ενιαίας καθόδου της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στις εκλογές, πριν αποφασισθεί η αυτοτελής κάθοδος του συνδυασμού μας.

Μυτιλήνη 25 Μαρτίου 2019 με μεγάλη εκτίμηση
Παναγιώτης Παρασκευαϊδης
»