Κάτοικος Καλλονής ο δυο φορές κυπελλούχος Ελλάδας στους ιππόδρομους Χίλαλς Γκολντ (βίντεο)


Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο, πως η Καλλονή και ιδιαίτερα ο Ιππόδρομος της στις Αλυκές, αποτελούν το σήμα κατατεθέν των σημαντικότερων Ιπποδρομιακών αγώνων του νησιού μας.

Ιδιαίτεροι αξιοζήλευτοι αγώνες λαμβάνουν κάθε χρόνο μέρος, ειδικά στην Ιερά πανήγυρη της Αγίας Τριάδος Καλλονής.

Από φέτος όμως, οι αγώνες θα ανεβούν κι άλλο επίπεδο, μιας και πλέον έγινε κάτοικος Καλλονής εδώ και μερικές ημέρες ένας Κυπελλούχος Ελλάδος, ο Χίλαλς Γκόλντ!

Το πανέμορφο άλογο, ήρθε από τον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου, έχοντας ήδη στην πλάτη του τα τελευταία 2 χρόνια 2 Κύπελλα στην κατηγορία του, τα 1.200 μέτρα.


Ο Χίλαλς Γκολντ, κρατά το ρεκόρ πίστας στο Μαρκόπουλο στα 1.000 μέτρα με 57 δευτερόλεπτα!
Όπως θα δείτε παρακάτω, οι κούρσες του στον τελικό ήταν ξεχωριστές, αφήνοντας μια μεγάλη επιθυμία να τον καμαρώσουμε τον προσεχή Ιούνιο στους Ιπποδρομιακούς αγώνες της Αγίας Τριάδος.

Το άλογο πλέον ανήκει στους Παναγιώτη Ψούχλο και Δημήτρη Ζουμπουρλή, με τον πρώτο να θέλει να συνεχίσει την παράδοση του πατέρα του Λιβάνη Ψούχλου και θείου του Ευστράτιου Μουφλουζέλλη στους Ιπποδρόμους, έχοντας συνδέσει το όνομα τους με αυτούς επί δεκαετίες.


Ο δεύτερος, Δημήτρης Ζουμουρλής, μπορεί να βρίσκεται στην μακρινή χώρα των Καγκουρό Αυστραλία, ωστόσο η αγάπη του για τον τόπο αλλά και η άρρηκτη σχέση του με την οικογένεια του Παναγιώτη Ψούχλου (αναβάτης της θρυλικής Σίσσης και συναρπαστικής Ίρις) τον έκαναν στο να πάρει την απόφαση αυτή.


Μαζί τους, στον στάβλο του Χίλαλς Γκολντ είναι οι Ιωάννης Χιωτέλλης, Κουτσαμπάσης Ευστράτιος και Μαμουρίδης Στέφανος που βοηθούν στην καθημερινή της εκγύμναση.