Σε φόρμα οι Ζησιμόπουλος-Κοντάκας από την Λέσβο στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας (PICS)


Πάνω από 25.000 οι δρομείς στον 8ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Το κέντρο της Αθήνας κατέκλυσαν πάνω από 25000 χιλιάδες δρομείς που έλαβαν μέρος στον 8ο Ημιμαραθώνιο ενώ πλήθος κόσμου εμψύχωσε όσους αγωνίστηκαν.

Νικητής με νέο ρεκόρ διαδρομής στον Ημιμαραθώνιο ήταν ο Παναγιώτης Καραΐσκος.

Και η Λέσβος όμως έδωσε δυνατά το παρών της με τους αθλητές να παίρνουν ιδιαίτερα καλές θέσεις και να αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά την δυναμική του Λεσβιακού αθλητισμού . 9ος ο Φώτης Ζησιμόπουλος με 1:12:54 επίδοση που είναι παλλεσβιακό ρεκόρ .


Πολυ καλή η παρουσία των Παναγιώτη Κατωτριωτη με χρόνο 1:34:35 , Χριστόφορο Χατζηβασιλείου με 1:56:00 και ο Άγγελος Πασκος με 2:05:16. Με το δικό του προσωπικό ρεκόρ στη διαδρομή των 3χλμ επέστρεψε και ο Αντώνης Κοντάκας με 10:16 επίδοση που τον έφερε στη πρωτη θεση της ηλικιάκης του κατηγορίας και στην 10ή θέση της γενικής κατηγορίας .


Τέλος αυτή η γιορτή του αθλητισμού αποτελεί την 2ή μεγαλύτερη σε συμμέτοχη στην Ελλάδα μετά τον κλασσικό Μαραθώνιο και έχει εξαιρετικό αγωνιστικό ενδιαφέρον, καθώς οι κορυφαίοι δρομείς διεκδικούν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.




Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" · 269 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Όλα τα νέα των αυτοδιοικητικων εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει τα δημοσιογραφικο επιτελείο του LesvosPost.com... Για επικοινωνία lesvospo...