Οι Ο.Υ.Γ.Κ του Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας Νικήτρια Ομάδα στο 6o Κυνήγι Θησαυρού Μολύβου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 τo 6ο Κυνήγι Θησαυρού Μολύβου, ένα παιχνίδι θεσμός που διοργανώνει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου.

Φέτος το παιχνίδι είχε θεματική έναν μυστηριώδη κώδικα που για να λυθεί χρειάστηκε την συμμετοχή των παικτών που μυήθηκαν από τους μαφιόζους για να ολοκληρώσουν αυτή την αποστολή και να σπάσουν τον κώδικα που τους οδήγησε στον πολυπόθητο θησαυρό.  


Οι παίκτες πέρασαν όμορφες στιγμές και έκαναν αυτό το παιχνίδι να τελειώσει με μεγάλη επιτυχία.

Η νικήτρια ομάδα του περσινού κυνηγιού «LA-MAFIOζέλια ανέλαβε με την βοήθεια και την υποστήριξη της ομάδας κρυμμένου θησαυρού του Φορέα Τουρισμού Μολύβου την διοργάνωση του παιχνιδιού, και με πολύ δουλειά που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, δημιούργησε γρίφους έξυπνους που όλες οι ομάδες έλυναν με ενθουσιασμό και πάνω από όλα με καλή διάθεση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Διαγωνισμό της καλύτερης Συνολικής Παρουσίας για τις ομάδες την Παρασκευή 01 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου που ήταν κατάμεστο από κόσμο που ήρθε για να παρακολουθήσει, αλλά και από όλες τις ομάδες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι αμφιέσεις ήταν προσεγμένες, με κάποιες να είναι υπέρ-παραγωγή!

Τα βίντεο και τα θεατρικά σκετς που ακολούθησαν ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά και χάρισαν πολύ γέλιο. Η κάθε ομάδα μετά την παρουσίαση του βίντεο ή του σκετς ανέβαινε επί σκηνής  για να παρουσιαστεί.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους νικητές  του διαγωνισμού  που ήταν η ομάδα XL-ληγμένοι, που πραγματικά μας άφησαν άφωνους με την ευρηματικότητα και τον τρόπο που παρουσιάστηκαν.

Την Κυριακή, στις 10:00 το πρωί, οι ομάδες στον Μόλυβο ξεκίνησαν με κέφι από το αρχηγείο της Οργανωτικής Επιτροπής και με  γρίφους, έξυπνους πρωτότυπους αλλά και κάποιους αρκετά δύσκολους, το παιχνίδι «ζωντάνεψε» στα σοκάκια του χωριού αλλά και μέσα στα γραφεία της οργανωτικής.

Εμπνεύστηκαν, από το θέμα του παιχνιδιού, έπαιξαν και στο τέλος όλοι κέρδισαν αφού η νικήτρια ομάδα μοίρασε τον « θησαυρό» στις υπόλοιπες ομάδες.

Ο θησαυρός φέτος ήταν κρυμμένος στην θάλασσα και μέσα στο κουτί του είχε πουγκιά με βότσαλα που πάνω τους αναγράφονταν οι αρετές της συνεργασίας , της αγάπης, της φιλίας, της άμιλλάς, του σεβασμού, της υπομονής και της γνώσης.

Φυσικά τον θησαυρό τον βρήκε η ομάδα που έφτασε πρώτη και έλυσε τον τελευταίο γρίφο και το έπαθλο της φετινής διοργάνωσης ανήκει στην ομάδα « Ο.Υ.Γ.Κ.», του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας η οποία θα αναλάβει ως Οργανωτική Επιτροπή τη διοργάνωση του παιχνιδιού για το 2020.

Όλες οι ομάδες πήρανε αναμνηστικά από τον Φορέα και έγιναν οι απονομές των νικητών.

Τις επόμενες ημέρες οι αρχηγοί των ομάδων θα συναντηθούν στα γραφεία του Φορέα για να καταγραφούν οι εμπειρίες και να συζητηθούν για την καλύτερη διεξαγωγή του επόμενου παιχνιδιού.


Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ευχαριστεί:

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ξεκινώντας  με την νικήτρια ομάδα της προηγούμενης διοργάνωσης: Βαγγέλης Γκίγκερης, Βάγια Τζισλάκη, Μαρία Ταρατόρη, Ντίνα Ταρατόρη, Ιγνάτης Χατζηχρήστου, Αναστασία Ταρατόρη, Στρατή Ταρατόρης.

Τα μέλη της ομάδα υποστήριξης: Δεληγιάννη Αφροδίτη, Δεληγιάννη Έλπη, Προκοπίου  Όλγα, Προκοπίου Πελαγία,  Μανταίου Εύη,  που όλοι μαζί με τόσο κόπο έφτιαξαν τη φετινή ιστορία του κυνηγιού, δημιούργησαν τους γρίφους και συντέλεσαν στο να διεκπεραιωθεί το παιχνίδι για 6η χρονιά, κάτω από ένα τόσο εύθυμο κλίμα


Τους παίχτες που έπαιξαν. Τον Γρηγορίου Άρη και την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας, για την υποστήριξη και όλους τους χορηγούς που ενόψει κρίσης για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στη διατήρηση αυτού του θεσμού και βοήθησαν στην καλύτερη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου κ. Μόλβαλης Νίκος στις δηλώσεις του μετά το πέρας του παιχνιδιού αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την διοργάνωση η οποία δίνει ζωή στον τόπο μας, τόνισε την ιδιαιτερότητα αυτού του θεσμού για την τοπική κοινωνία και προέτρεψε τα μέλη των ομάδων να δουν τον θεσμό με την αγάπη που του αξίζει, τον σεβασμό στην συμμετοχή, την προσφορά γνώσης στους νέους για την ιστορία του τόπου, αλλά και την συμβολή αυτής της διοργάνωσης στην προβολή της περιοχής.