Πέταξε αναμμένο τσιγάρο σε βρέφος 3 μηνών στη Μυτιλήνη- Επιτέθηκε και στην μητέρα του


Στιγμές τρόμου έζησε μια 27χρονη μητέρα το βράδυ της Δευτέρας στη Μυτιλήνη όταν ένας άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί στο μόλις 3 μηνών βρέφος που είχε βγάλει για βόλτα στην πλατεία.

Όπως κατήγγειλε στο protothema.gr αλλά και στο LesvosPost συγγενής της 27χρονης ο άνδρας προσπάθησε να σβήσει το τσιγάρο που κρατούσε πάνω στο μικρό κοριτσάκι.

Ο ίδιος είπε ότι ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές.

Αστυνομικοί που άκουσαν τις φωνές της 27χρονης συνέλαβαν λίγο αργότερα τον άνδρα που επιχείρησε την επίθεση.

Η οικογένεια της 27χρονης έχει υποβάλει μήνυση και όπως λέει ο συγγενής της γυναίκας «πρέπει να γίνει κάτι για να μην αντιμετωπίσουν και άλλοι άνθρωποι τον τρόμο που ζήσαμε εμείς».

Πηγή protothema.gr


UPDATE Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (18-03-2019) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός, ηλικίας 49 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, χθες σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, ο 49χρονος πέταξε αναμμένο τσιγάρο προς το μέρος διερχόμενης 28χρονης και του ανήλικου παιδιού της.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.