Αλέξης Χαρίτσης «Με σταυρό οι ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου»


Ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ξεκαθάρισε από ραδιοφώνου ότι οι ευρωεκλογές θα γίνουν με σταυρό, μαζί με τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 26 Μαΐου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του (News 24/7) και απαντώντας σε σχετικά σχόλια της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι όσον αφορά την ψήφο των ομογενών, αναμένει το πόρισμα της σχετικής επιτροπής και θα ακολουθήσει σύντομα η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή.

«Αν γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο θα προλάβουμε, το πιθανότερο», πρόσθεσε. Για το ίδιο θέμα ανέφερε ότι έχει συμφωνηθεί με τη ΝΔ στην επιτροπή για τη συνταγματική αναθεώρηση ότι οι ομογενείς θα εκλέγουν βουλευτές Επικρατείας και ότι η αναθεώρηση του συγκεκριμένου άρθρου θα γίνει στην επόμενη Βουλή.

Επίσης, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αντιμετωπίζει το θέμα της ιθαγένειας «με διάθεση παραπληροφόρησης».

Όσον αφορά τον αριθμό των «ελληνοποιήσεων» και όσα καταλογίζουν στην κυβέρνηση αντιπολίτευση και ΜΜΕ, είπε ότι στην Α' Αθήνας αποδόθηκε η ιθαγένεια σε 12.000 ανθρώπους, ενώ τα στοιχεία για όλη τη χώρα θα δοθούν στη Βουλή τις επόμενες μέρες.

Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost

 Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει το δημοσιογραφικό επιτελείο του LesvosPost.com,  Για επικοινωνία lesvospost@gmail.com ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ