Ο στόχος επετεύχθη!!! Η ΄Ολγα Φιάσκα πέτυχε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κάτω των 20 ετών


Η Όλγα Φιάσκα  της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης,  αποτέλεσε το 2018 μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας Κορασίδων  (Κ18)  με διάκριση τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Η αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού συμμετείχε την Κυριακή  17/03,  στο  Διεθνές Μίτινγκ  Βάδην του Λουγκάνο  στην Ελβετία, όπου διένυσε τα 10χλμ. σε 48.31, πετυχαίνοντας  επίδοση καλύτερη από το 49.32, που χρειαζόταν για συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας της , βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση, το οποίο ήταν 50.02 από φέτος στην ημερίδα βάδην στον Σχινιά. 

Η χαρισματική  αθλήτρια,  στο ντεμπούτο της στη σεζόν στο εξωτερικό και  στην μεγαλύτερη πια  κατηγορία   των Νεανίδων  όπου  αγωνίζεται , έδειξε πως όχι μόνο θα δώσει συνέχεια στις περσινές εμφανίσεις, αλλά θα αποτελέσει ένα δυνατό χαρτί της εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Κάτω των 20 ετών που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2019 στο Μπρόρας της Σουηδίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΄Ενωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου την Συγχαίρει για την μεγάλη της επιτυχία, καθώς και τον προπονητή της και Ομοσπονδιακό του ΣΕΓΑΣ κ. Γρηγόρη Κοντό, το σωματείο της και την οικογένειά της.
Ευχόμαστε με υγεία  πάνω από όλα να συνεχίζεται  την προσπάθειά σας,  με την σωστή δουλειά και  την επιμονή   και  να έχετε πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα