Παναγιώτης Ζαφειρίου: "Στη 1 Σεπτεμβρίου, αλλάζουμε το Δήμο Μυτιλήνης"- Το μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου

Με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου με τον συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω της σελίδας του συνδυασμού στο Facebook προς τους πολίτες του Δήμου Μυτιλήνης και με σύνθημα "Στις 1 Σεπτεμβρίου, αλλάζουμε το Δήμο Μυτιλήνης"

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ Ζαφειρίου:

Το μήνυμα του υποψήφιου Δήμαρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Ζαφειρίου με τον συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» με την έναρξη και επίσημα της προεκλογικής περιόδου:

Παναγιώτης Ζαφειρίου: "Στις 1 Σεπτεμβρίου, αλλάζουμε το Δήμο Μυτιλήνης"

"Mε την εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από την τριβή μου σε θέματα αυτοδιοίκησης έχω αποκρυσταλλώσει πλέον μια συνολική εικόνα σε ότι αφορά τον Δήμο Μυτιλήνης και τα φλέγοντα ζητήματα που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε, Δημοτική Αρχή και δημότες της Μυτιλήνης.

Όραμά μας είναι η ανάπτυξη του Δήμου Μυτιλήνης και η ευημερία των ανθρώπων του, με ισονομία και αξιοκρατία. Μαζί, μπορούμε να καταστήσουμε το Δήμο Μυτιλήνης έναν πρότυπο Δήμο, στην οργάνωση, τις υπηρεσίες, τις σύγχρονες υποδομές, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Θέλουμε μια πόλη καθαρή και καλά οργανωμένη, που να αξιοποιεί τις σύγχρονες τεχνολογίες για να διευκολύνει τη ζωή των δημοτών της. Θέλουμε το νησί μας να αποτελεί πόλη επιλογής καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο το καλοκαίρι. Ένας Δήμος που να προσελκύει επενδύσεις και να ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα. Με τους δημότες να έχουν ρόλο και λόγο στη διαδικασία διαμόρφωσης πολιτικής για ζητήματα που επηρεάζουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους.
Απευθύνομαι σε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής τοποθέτησης, γιατί η τοπική κοινωνία πρέπει να τίθεται πάνω από κόμματα, ιδεολογίες και συμφέροντα.

Από 1 Σεπτεμβρίου, αλλάζουμε το Δήμο Μυτιλήνης προς το καλύτερο!»

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,

Γιατί ο Δήμος Μυτιλήνης αξίζει τα πάντα

Και δεν μπορεί να περιμένει πάντα.

Υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Ζαφειρίου
Με τον συνδυασμό
“Η Λέσβος Όπως Της Αξίζει"