Πολλά χιόνια λίγα τα προβλήματα στην Λέσβο (PICS)


Εκτεταμένη χιονόπτωση είχαμε όλο το Σάββατο από το τις πρώτες πρωινές ώρες στα ορεινά της Λέσβου.

Εκχιονιστικά μηχανήματα της περιφέρειας και του δήμου Λέσβου βρέθηκαν στους δρόμους προσπαθώντας να εξομαλύνουν την κατάσταση ρίχνοντας αλάτι όπου χρειαζόταν.

Από το πρωί τα μηχανήματα του δήμου Λέσβου επιχειρούν ν’ ανοίξουν τους δρόμους από Αγιάσο προς Σανατόριο και από Μεγάλη Λίμνη προς Αμπελικό, όπου ένα χιλιόμετρο πριν το χωριό χρειάζονται αλυσίδες.
ΑΓΙΑΣΟΣ
Άλλα μηχανήματα επιχειρούν να καθαρίσουν τους δρόμους, από Σκαλοχώρι προς Άντισσα και Σίγρι και από Μεσότοπο προς Άγρα, ενώ άλλα μηχανήματα επιχειρούν από Καλλονή προς Στύψη-Πελόπη και Υψηλομέτωπο.

Οπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα πολιτικής προστασίας, Νίκος Καρασάββας, “από νωρίς το πρωί όλα μας τα μηχανήματα βρίσκονται έξω και καθαρίζουν τους δρόμους. Χθες βράδυ χιόνισε και χρειάζεται σήμερα τα εκχιονιστικά να καθαρίσουν σε αρκετά σημεία του ορεινού δικτύου. Οι πολίτες ας μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις και κυρίως όσοι κινούνται στο ορεινό δίκτυο του νησιού. Πιστεύουμε ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε καθαρίσει από το χιόνι όλους τους δρόμους”.

 Από σήμερα αναμένουμε αισθητή βελτίωση του καιρού


ΥΨΗΛΟΜΕΤΩΠΟ

Πελοπη
Αγιασος
Αγιασος

Πελοπη


Αγιασος

ΑΜΠΕΛΙΚΟ