Έταξε έργα αθλητισμού σε Παναγουδα, Παμφιλα και Μορια ο Σταύρος Ψαρρόπουλος (PICS)


Ενώ ακόμα περιμένουν.. να γίνουν τα υπόλοιπα έργα που είχε τάξει ο κος Ψαρροπουλος συνεχίζει της περιοδείες του σε χώρους αθλητισμού της Λέσβου

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι αναγκαίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις του προέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού του δήμου Λέσβου, Σταύρου Ψαρρόπουλου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λέσβου, ιδιαίτερα στους χώρους όπου τα χρονίζοντα προβλήματα χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Πρώτος σταθμός των διαδοχικών επισκέψεων, το πρωί της Παρασκευής  22 Μαρτίου 2019,  ήταν το γήπεδο καλαθοσφαίρισης της Παναγιούδας, στο οποίο, τις προηγούμενες ημέρες, συνέβη η πτώση του πυλώνα ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου.


Ο κ. Ψαρρόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από το μηχανικό του δήμου Λέσβου, Χρήστο Βαθρακούλη  και τον πρόεδρο επιτροπής γηπέδων της Ε.Π.Σ Λέσβου, Νίκο Χρόνη,  μετά τις επαφές και τις συζητήσεις που είχε με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Παναγιούδας, Βαγγέλη Διόλατζη και τους παράγοντες της ομάδας του Θησέα, Νάντια Χατζησάββα, Σπύρου Σαλαβού και Γιώργου Διάκου,  έδωσε εντολή για αλλαγή των τεσσάρων πυλώνων ηλεκτροφωτισμού, ούτως ώστε, οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθούν με τη μέγιστη ασφάλεια για τους αθλητές.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι απαιτείται η αντικατάσταση των δύο πλαισίων των μπασκετικών καλαθιών, η τοποθέτηση τμήματος αντιανεμικού και το βάψιμο των κερκίδων.

Ακολούθως, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, επισκέφθηκε το γήπεδο των Παμφίλων. Μετά τον επιτόπιο έλεγχο αποφασίσθηκε να γίνει άμεσα το κλάδεμα των δένδρων, τα κλαδιά των οποίων εισέρχονται σε ορισμένα σημεία εντός του αγωνιστικού χώρου, η τοποθέτηση προστατευτικού πλαισίου παραμονής του παρατηρητή του αγώνα και του ιατρού, ο καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου, η τοποθέτηση συρματοπλέγματος,  η αντικατάσταση της σκεπής των αποδυτηρίων και η επιδιόρθωση των χώρων παραμονής των αναπληρωματικών παικτών.


Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του κ. Ψαρρόπουλου και του κλιμακίου που τον συνόδευε, το γήπεδο Μόριας. Στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Μόριας, Νίκο Τρακέλλη, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του γηπέδου.

Ο κ. Ψαρρόπουλος, μετά το πέρας της επίσκεψης, ανακοίνωσε ότι θα συνταχθεί μελέτη κατασκευής τοιχίου του περιβάλλοντος χώρου των αποδυτηρίων για την προστασία του αγωνιστικού χώρου από τα νερά της βροχής και θα γίνει η αντικατάσταση της περίφραξης,  η κατασκευή αποστραγγιστικού φρεατίου και  η τσιμεντόστρωση χώρου από την πλευρά του σχολείου.


Επίσης, αποφασίσθηκε να προχωρήσει άμεσα η διαμόρφωση του χώρου των αποδυτηρίων των διαιτητών, η επισκευή των τουαλετών για τους θεατές και η απομάκρυνση των παλαιών κιγκλιδωμάτων.