Έκτακτη συνεδρίαση του ΣΟΟΠ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την κακοκαιρία «Ωκεανίς»


Συνεδρίασε χτες έκτακτα το ΣΟΟΠ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την κακοκαιρία
Ωκεανίς

Συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς έγινε χτες το πρωί στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την προετοιμασία όλων μας ενόψει του επικείμενου κύματος κακοκαιρίας του Σαββατοκύριακου.

Συμμετείχαν, ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λέσβου κ. Θρασύβουλος Ζαγκογιάννης, ο περιφερειακός αστυνομικός διοικητής Βορείου Αιγαίου κ. Ελευθέριος Ντουρουντούς, ο λιμενάρχης Μυτιλήνης κ. Κωνσταντίνος Φλουρής, ο εκπρόσωπος της 98 ΑΔΤΕ κ. Νικόλαος Βασίλαρος, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης κ. Χρυσούλης Τσουβαλάς, η προϊσταμένη της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας κα. Ειρήνη Αγάλια, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κ. Παναγιώτης Κωνσταντάρας, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων κ. Γρηγόριος Γεραγωτέλλης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Λέσβου κος Πρόδρομος Μελέτογλου, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Σκοπελίτης, η εκπρόσωπος της Λέσχης Εθελοντικής Προσφοράς Γυναικών Λέσβου κα. Ραλλού Στεργιανού, ο εκπρόσωπος εθελοντών πυροσβεστών Λέσβου κ. Παναγιώτης Καμπάς και ο συνεργάτης της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Νικόλαος Μπαμπάκος.

Η Περιφερειάρχης μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε «Είναι βέβαιο πως δεν μπορούμε να μηδενίσουμε τους κινδύνους. Αυτό που προσπαθούμε πάντα να κάνουμε με τη σωστή προετοιμασία είναι να τους περιορίσουμε και να μειώσουμε τις επιπτώσεις τους.»