Σεμινάριο από την Ένωση Καταστηματαρχών Κουρέων-Κομμωτών Λέσβου (PICS)



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε η Επαγγελματική Συνδικαλιστική Ένωση Καταστηματαρχών Κουρέων-Κομμωτών Λέσβου στις 3 Φεβρουαρίου 2019.


Την ίδια μέρα έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν σχετίζονται με εξειδικευμένες τεχνικές γύρω από ανδρικά κουρέματα, βραδινά και νυφικά χτενίσματα. Ευχαριστούμαι θερμά τον Διευθυντή της σχολής ΟΑΕΔ κύριο Αθανάσιο Ιατρίδη, το τμήμα κομμωτικής και τους εκπαιδευτές καθώς και τον υπεύθυνο κύριο Γεώργιο Κουγκέλλη για τη μεγάλη βοήθεια που μας παρείχαν για να ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις.



Επίσης θερμές ευχαριστίες οφείλονται στο Διευθυντή του ΔΙΕΚ Μυτιλήνης κύριο Νικόλαο Μακαρόνη,  τους εκπαιδευτές και τους μαθητές από το τμήμα Αισθητικής για την άψογη συνεργασία και την υπέροχη  επαγγελματική δουλειά τους. Τέλος ευχαριστούμαι την  Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων-Κομμωτών Ελλάδος (Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.), το τμήμα Καλλιτεχνίας και τους εκπαιδευτές της Εθνικής ομάδας Άντζη Πανάγου και Αλέξανδρο Ισκαντάρ που μετέφεραν στους επαγγελματίες της Λέσβου την εμπειρία και τις γνώσεις τους.