Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις από την Ε.Ο.Δ Λέσβου (PICS)


Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο FishEye στην Επάνω Σκάλα. Μια Εκδήλωση με πλήθος κόσμου που μας τίμησε με την παρουσία του, όπως η Περιφερειάρχης κ. Καλογήρου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κύτελης, ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Γαληνός, ο Αντιδήμαρχος κ. Καρασάββας, η Αντιδήμαρχος κ. Ιωσηφέλλη, ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Λέσβου κ. Πετρέλλης, Ο εν αποστρατεία διοικητής της ΠΥ Μυτιλήνης κ. Μπαμπάκος, οι εκπρόσωποι του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης και της Περιφερειακής Δ/νσης Λιμενικού Σώματος Β. Αιγαίου, ο Διοικητής της Αστυνομικής Δ/νσης Μυτιλήνης, το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Νήσου Λέσβου, ο Πεζοπορικός σύλλογος Ορειάς, το ΣΕΔΚΑ - Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Λέσβου, ο Lesvos MTB, ο σύλλογος γυναικών Μανταμάδου «η Ομόνοια», ο Φυσιολατρικός - Ανθρωπιστικός σύλλογος Μανταμάδου "Ηλιαχτίδα", o Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βορείου Αιγαίου-SZ8LSV (Ε.Ρ.Β.Α.), η εθελοντική προσφορά Γυναικών Λέσβου, και το Σώμα Ελλήνων οδηγών Λέσβου, οι εκπρόσωποι των ομάδων Γ.Α.Σ Ολυμπιάς Μήθυμνας, Θησέας Παναγιούδας, Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Λέσβου, το HOTEL LESVION, η επιχείρηση albatroseshop.gr, και όλοι οι πολίτες που υποστηρίζουν το έργο μας .



Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος απολογισμός του Παραρτήματος Λέσβου, η κοπή της πίτας καθώς και οι βραβεύσεις των φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών που μας στηρίζουν τα τελευταία χρόνια στο εθελοντικό μας έργο.

Τέλος βραβεύτηκαν και τα μέλη της ομάδας μας, που κατά την διάρκεια των 3 τελευταίων χρόνων έδειξαν την καλύτερη εκπαιδευτική εξέλιξη, την μεγαλύτερη επιχειρησιακή ετοιμότητα και τέλος το μέλος με την μεγαλύτερη εθελοντική προσφορά σε όλα τα δρώμενα της ομάδας.



Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στo espresso – cocktail bar fisheye για την φιλοξενία του και την προσφορά των δώρων προς την ομάδας μας! Καθώς και σε όλους όσους μας στηρίζουν το έργο μας!