Foxbet: Τα λογικά και το… 3.75

«Γεμάτο» το πρόγραμμα της Β’ Ολλανδίας απόψε με 8 αναμετρήσεις, 3 από τις οποίες θα «εξετάσει» η αποψινή στήλη, αναζητώντας μεγάλες αποδόσεις.


Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Πέρα από τις παρακάτω επιλογές σκεφτήκαμε και το διπλό της πρωτοπόρου Τβέντε στο 3.00, αλλά το αφήσαμε εκτός, σεβόμενοι του 9-2-0 που έχει η Σπάρτα στο Ρότερνταμ, φέτος στο πρωτάθλημα. Το Μπρέντα – Άλκμααρ της Α’ κατηγορίας είναι πολλά με λίγα, η Μπρέντα είναι μεν ανταγωνιστική εντός, όμως με όσα έχει δείξει το 2019 η Άλκμααρ (4/4 νίκες με τέρματα 12-0!) μόνο διαισθητικά μπορεί να την κοντράρει κάποιος. Μπαίνουμε στο… ψητό.

Καμπούρ - Ναϊμέγκεν: Υποτονικά έχει ξεκινήσει η Καμπούρ το δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ προέρχεται από πολύ κακή εμφάνιση και ήττα με 2-1 από τη Γιονγκ Άλκμααρ, μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Η Ναϊμέγκεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης από τότε που έφυγαν οι παίκτες που δημιουργούσαν πρόβλημα στον προπονητή. Όσοι τους αντικατέστησαν δείχνουν ορεξάτοι και φιλόδοξοι, όπως ο επιθετικός Ντράουφ, που πέτυχε χατ τρικ την προηγούμενη αγωνιστική.

Ος - Μάαστριχτ: Ίδια τακτική κι εδώ, οι γηπεδούχοι δεν ξεπέρασαν το μέτριο στα 4 ματς που έδωσαν το 2019 (0-1-3), εμφάνισαν αμυντικές αδυναμίες, προβληματίζοντας παράλληλα στο δημιουργικό σκέλος. Αντιθέτως, η Μάαστριχτ έχει μπει δυνατά στη σεζόν και δείχνει ικανή να προλάβει τα πλέι οφ. Παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένη από τότε που μειώθηκαν τα προβλήματα τραυματισμών που την είχαν πλήξει στο πρώτο μισό της σεζόν.

Τέλσταρ - Βάαλβαϊκ: Η γηπεδούχος έχει κερδίσει μόνο σε μία από τις 10 τελευταίες αγωνιστικές. Έχασε κάποιους παίκτες το χειμώνα και δείχνει αποσυντονισμένη, καθώς έχουν έρθει αντικαταστάτες αλλά προς το παρόν δείχνουν εκτός κλίματος, θα χρειαστούν χρόνο. Την καλύτερη φόρμα διανύει η Βάαλβαϊκ, έχει 4 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, αποδίδει και θέαμα. Σε όλα αυτά τα ματς παραβιάστηκε η εστία της, οπότε επειδή το διπλό προσφέρεται σχετικά χαμηλά (2.20), μπορούμε να το συνδυάσουμε με το G/G και η απόδοση να... εκτοξευθεί στο 3.75.