Δωρεάν εξετάσεις σε μαθητές από το Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης


Στο πλαίσιο των δράσεων του Κοινωνικού Ιατρείου

Στο πλαίσιο των δράσεων του Κοινωνικού Ιατρείου, το οποίο εγκαινιάστηκε στις 24 Νοεμβρίου 2018 με στόχο τη δωρεάν παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας και πρόληψης αλλά και με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Θεοδώρου του Βυζαντίου, η Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης διοργανώνει επίσκεψη ομάδας ιατρών από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Αποκλειστικά για τους μαθητές και μαθήτριες των Σχολικών Μονάδων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, θα επισκεφτεί το νησί μας ο Δ/ντής Παιδικής, Νεογνικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Μαιευτηρίου «Γαία», κ. Μαραγκάκης Μάριος, Χειρουργός Παίδων.

Ο κ. Μαραγκάκης θα βρίσκεται την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, από τις 9.30 έως τις 2 το μεσημέρι στο Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητροπόλεως με σκοπό να εξετάσει παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας που χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού εγκαίρως στα τηλέφωνα 22510-55058 και 6943408062.

Παρακαλούμε στο ραντεβού με το γιατρό όπως φέρετε το Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού και τυχόν πρόσφατες εξετάσεις.

Επίσης, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μυτιλήνης,θα πραγματοποιηθεί ομιλία, με θέμα: «ΠΑΙΔΙ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ» και ενημέρωση προς τους γονείς και εκπαιδευτικούς από τον κ. Μαραγκάκη όπου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να μιλήσουν με το γιατρό για θέματα υγείας των παιδιών που αντιμετωπίζουν και απασχολούν τις οικογένειες της τοπικής κοινωνίας της Λέσβου.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.