Οι αποφάσεις του ΝΠΔΔΠ - Αθλητισμού –Τουρισμού του Δήμου Λέσβου


Συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού - Αθλητισμού –Τουρισμού, του δήμου Λέσβου υπό την προεδρία του Σταύρου Ψαρρόπουλου

Σε κλίμα συναίνεσης, καθώς όλες οι αποφάσεις ψηφίστηκαν ομόφωνα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, υπό την προεδρία του Σταύρου Ψαρρόπουλου, η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού - Αθλητισμού –Τουρισμού, του δήμου Λέσβου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης ελήφθησαν, μεταξύ των άλλων, αποφάσεις που αφορούν στη συνδιοργάνωση από το δήμο Λεσβου και των δημοτικών ενοτήτων Μυτιλήνης, Πλωμαρίου, Καλλονής και Μανταμάδου, αποκριάτικων εκδηλώσεων, στις οποίες, συμπεριλαμβάνονται το κυνήγι Θησαυρού  και η παρέλαση αποκριάτικων αρμάτων, στη Μυτιλήνη και στο Πλωμάρι, η διοργάνωση εκδηλώσεων και παιδικών πάρτυ στα χωριά της δημοτικής ενότητας Καλλονής και η εκδήλωση για τα Κούλουμα στο Μανταμάδο.


Επίσης,  η χρηματοδότηση της Ένωσης Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου  «Θέσις», για τον  εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Θεάτρου.

Ακόμη, αποφασίσθηκε  η προμήθεια ηλεκτρονικού πίνακα και φορητών ρολογιών, για τις ανάγκες του γηπέδου καλαθοσφαίρισης της Παναγιούδας.

Επιπλέον, να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης στην Αθήνα των ομάδων καλαθοσφαίρισης  εφήβων – νεανίδων, του Αίολου Παναγιούδας.

Μεταξύ των αποφάσεων είναι κι αυτή που αφορά στην προμήθεια συναρμολογούμενου δαπέδου, το οποίο, θα διατίθεται στα σωματεία για τη διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων.

Τέλος, η απόφαση που αφορά  στη συνδρομή του Δήμου Λέσβου στην Ολυμπιονίκη, Όλγα Φιάσκα, με την έγκριση πίστωσης για τα έξοδα μετακίνησης την περίοδο της προετοιμασίας της και την προμήθεια τεχνολογικού και αθλητικού εξοπλισμού.