Στην Χίο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Παναγιώτης Χριστόφας



Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτη Χριστόφα, στη Χίο


Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτη Χριστόφα, στη Χίο, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατοίκους και φορείς του νησιού.

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο κ. Χριστόφας συναντήθηκε με μηχανικούς και την διοικούσα επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βορείου Αιγαίου (με διπλή ιδιότητα, αφού είναι μέλος της), την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και την Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Μαρία Λεκάκου.

Σε μήνυμά του για τις συναντήσεις αυτές, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» αναφέρει: «Η νησιωτική Eλλάδα που πρωτοπορεί και παράγει με κάνει να είμαι αισιόδοξος για αυτά που μπορούμε να κάνουμε αν δώσουμε ευκαιρίες σε αυτούς που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν και μπορούν. Εμείς, οφείλουμε να τους υποστηρίζουμε» και συμπληρώνει πως: «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι ένας σημαντικός σύμμαχος των κατοίκων των νησιών μας και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναπτυξιακή τους πορεία!»



Αυτή ήταν η τέταρτη επίσκεψη του κ. Χριστόφα στην Χίο, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τον περασμένο Οκτώβρη, η οποία συνδυάστηκε με την παρουσία του και στην εκδήλωση στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου στο νησί στις 5 Φεβρουαρίου του 1919.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει μια σειρά συναντήσεων με φορείς της Λέσβου, ενώ για την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 18:30 έχει απευθύνει κάλεσμα σε ανοιχτή συζήτηση σε νέους και όχι μόνο, που θα πραγματοποιηθεί στο HOME στην περιοχή Λαδάδικα στη Μυτιλήνη.