«Μεταφέρετε τα δικαιώματα σας και ψηφίστε μας»- Η Πρόσκληση του Π. Παρασκευαίδη


Πρόσκληση του υποψήφιου Δήμαρχου Μυτιλήνης Π. Παρασκευαίδη στους ψηφοφόρους Πολιχνίτου που ζουν στην Μυτιλήνη

Με ανακοίνωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης καλεί τους ψηφοφόρους του Πολιχνίτου που ζουν στην Μυτιλήνη αν το θελήσουν να μεταφέρουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στον Δήμο Μυτιλήνης με σκοπό (αν και δεν το αναφέρει καθαρά) να ψηφίσουν τον συνδυασμό του.. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το παρόν ενημερώνω όλους τους συμπατριώτες μου που είναι εγγεγραμμένοι στους Εκλογικούς Καταλόγους της Δημοτικής Ενότητας Πολυχνίτου (Πολυχνίτος, Λισβόρι, Βασιλικά Βρίσα Σταυρός) αλλά και όλων των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων του νησιού που κατοικούν τα δυο (2) τελευταία χρόνια στην Μυτιλήνη ότι έχουν το δικαίωμα και την δυνατότητα αν το επιθυμούν μέχρι την 28/2/2019 να μεταφέρουν μόνο τα εκλογικά τους δικαιώματα ,να εγγράφουν στους Εκλογικούς Καταλόγους της Μυτιλήνης, και να ψηφίσουν τις επόμενες εκλογές στη Μυτιλήνη.

Χρειάζεται να προσέλθετε μέχρι 28/2/2019 στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Κ.Ε.Π. του Δήμου η στο Δημοτολόγιο του Δήμου Λέσβου πίσω από τον Άγιο Θεράποντα έχοντας μαζί σας την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και τα ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚ Α ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ετών 2016 και 2017.

Παναγιώτης Παρασκευαίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου