Συνεχίζεται η προσπάθεια για την λειτουργιά γηροκομείου στην Αντισσα


Όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του συνδέσμου πολιτών «Πιττακός ο Μυτιληναίος» Τάκη Ιορδάνης

Προ εβδομάδων ήταν απ’ την Αυστραλία, οι Αντισσαίοι και άλλοι συμπατριώτες μας που συστρατεύθηκαν μαζί μας στην Επιτροπή Αγώνα για να λειτουργήσει επί τέλους το Γηροκομείο της Δυτικής Λέσβου.

Σήμερα είναι πάλι απ’ την Άντισσα.

Ο πρωτοστάτης της προσπάθειας αυτής, φίλος Γρηγόρης Τζιμής μού έστειλε και έλαβα σήμερα φάκελο που περιέχει το κείμενο συστάσεως της Επιτροπής μας με ευάριθμες σ’ αυτό υπογραφές συμπατριωτών μας. Είναι πιά ξεκάθαρο ότι η υπόθεσή μας λαβαίνει δημοψηφισματικό χαρακτήρα αφού τόσο μεγάλη είναι η επιθυμία των συμπατριωτών μας που ενώ αρχίσαμε το καλοκαίρι την προσπάθειά μας ακόμη και τώρα το ενδιαφέρον τους είναι άκαμπτο και όλοι θέλουν να αποτελέσουν μέλη της Επιτροπής Αγώνα. 

Ο τρόπος αυτός της διεκδίκησης δικαίου κοινωνικού αιτήματος, δοκιμασμένος και αποτελεσματικός σε άλλους κοινωνικούς μας αγώνες, όπως για την Ηλεκτροδότηση των Λαψάρνων τη δεκαετία ’70 -’ 80, το Απολιθωμένο Δάσος τη δεκαετία του ’80, τις Ανεμογεννήτριες στον Ακρόχειρα Αντίσσης – Σιγρίου τη δεκαετία του’90 , τον οδικό άξονα Καλλονής – Σιγρίου τη δεκαετία 2000 - 2010, το Λιμάνι Σιγρίου πρόσφατα, μας δίδουν την βεβαιότητα ότι και τώρα, στο θέμα του ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ Αντίσσης θα δικαιωθούμε.

Η δικαίωσή μας θα έρθει μέσα απ’ τον συνεχή, συνεπή κι με πίστη στο σκοπούμενο, αγώνα μας.