Τραγούδι, κέφι, χορός και δώρα στην κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κιβωτός του Γένους»



Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου


Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη την Δευτέρα 28/01/2019 η  κοπή της βασιλόπιτας του  Συλλόγου μας, στο εδεσματοπωλείο  «Εντός Πόλεως» , σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι, τραγούδι, χορό και σε μια πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η όμορφη ορχήστρα του μαγαζιού άλλα και ο φιλοξενούμενός μας τραγουδιστής από την Θεσσαλονίκη, κ. Γιώργος Κυριαζός τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή του.



Η εκδήλωση μας άνοιξε με την ευλογία της βασιλόπιτάς μας από τους καλεσμένους μας ιερείς ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Τσακίρης Κωνσταντίνος, ο οποίος και σκιαγράφησε την μέχρι τώρα δράση του Συλλόγου  άλλα και τους μελλοντικούς στόχους του. Την εκδήλωσή μας επίσης χαιρέτισε και η  αντιπεριφερειάρχης κα. Καλλιόπη Πρωτογεράκη – Γόμου. Ακολούθησε με προβολή ο απολογισμός του έργου του συλλόγου μας για το προηγούμενο έτος ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά για τους πολιτιστικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς του Συλλόγου μας.



Το Δ.Σ  του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φίλους και μέλη του Συλλόγου που τον τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας αυτή, και να τους ευχηθεί ένα όμορφο και ευτυχισμένο νέο έτος.

Ε.Κ. του Δ.Σ