Στο «Βοστανειο» ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Ζαφειρίου


Στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης περιόδευσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Ζαφειρίου


Στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης περιόδευσε χθες Τρίτη 26 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης η Λέσβου με το συνδυασμό "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ",  Παναγιώτης Ζαφειρίου

Συζήτησε με τους εργαζόμενους για τις πολιτικές εξελίξεις, για τα προβλήματα και ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα οποία τους εμποδίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο λαό που τις έχει ανάγκη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου συνοδευόμενος από την κ. Άννα Ψάνη, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό μας "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ", συναντήθηκε σήμερα με το Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, όπου συζητήθηκαν θέματα, που απασχολούν τον συγκεκριμένο κλάδο.


Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στα κενά που υπάρχουν στο οργανόγραμμα των θέσεων του προσωπικού του νοσοκομείου, ενώ παράλληλα εκτιμήθηκε η σοβαρότητα της παρούσας κατάστασης λόγω των πολύ αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών εξαιτίας του μεταναστευτικού. 

Εκτός των άλλων, θέμα συζήτησης αποτέλεσε και η ακίνητη περιουσία του Βοστάνειου Νοσοκομείου (βρεφονηπιακοί σταθμοί και γήπεδο Παμφίλων), που υπάγεται στον Δήμο Λέσβου με τον Παναγιώτη Ζαφειρίου να δίνει την υπόσχεση, ότι σε περίπτωση εκλογής του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα συνάψει με τον παραπάνω Σύλλογο μια συμφωνία συνεργασίας, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση της περιουσίας αυτής. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε επίσης, ότι αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας η επάρκεια του εργατικού δυναμικού του νοσοκομείου, αλλά και η αναβάθμιση εξοπλισμού, και εγκαταστάσεων, γεγονός το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση βελτίωση παροχής υπηρεσιών και περίθαλψης όλων των δημοτών μας. Τέλος ο Παναγιώτης Ζαφειρίου αναφέρθηκε και στη σημαντική κτιριακή αναβάθμιση του νοσοκομείου μας δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για την ολοκλήρωση αυτού του αξιέπαινου έργου, ενώ εξήρε την αδιάλειπτη προσπάθεια και προσφορά των εργαζομένων του νοσοκομείου, που δίνουν καθημερινά δύσκολο αγώνα, στηρίζοντας δυναμικά το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.