Τελετή Παραλαβής-παράδοσης στην 98 ΑΔΤΕ- Το μήνυμα του Σταυρού Τσερπε στους πολίτες της Λέσβου


Στις 11 Φεβρουαρίου

Στις 11 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10.30Ω θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοικήσεως της 98 ΑΔΤΕ «Αρχιπελάγους» στο Στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ» (Παγανή).

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


Παραλαβών Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ θα είναι ο Ταξίαρχος Δημήτριος Βακεντής ο οποίος ήταν ο Υποδιοικητής της 98 ΑΔΤΕ μέχρι να γίνουν οι επόμενες κρίσεις στις ΕΔ κατά τις οποίες θα τοποθετηθεί νέος Διοικητής στην 98 ΑΔΤΕ.

Το μήνυμα του Αντγου Σταυρου Τσερπε:

 «Με τον ευδόκιμο τερματισμό της σταδιοδρομίας μου και την επικείμενη αποχώρηση μου από τη Λέσβο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους του νησιού από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αγαστή συνεργασία και την αγάπη που εισέπραξα κατά τη διάρκεια των δύο ετών που διατέλεσα Διοικητής της 98 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ».

Υπόσχομαι ότι θα κρατήσω βαθιά χαραγμένα στη μνήμη μου και τα δύο αυτά χρόνια, διότι η γεωγραφία του νησιού καθώς και οι κάτοικοι αυτού με οδήγησαν σε υπέρτατα και υπερβατικά συναισθήματα.

Εάν ποτέ χρειαστεί είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω και ως απλός στρατιώτης, για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε οτιδήποτε χρειασθεί το νησί μας». 

Με ιδιαίτερη Αγάπη
Σταύρος Τσέρπες
Αντγος