9οι Παλλεσβιακοι Μαθητικοί Αγώνες Μουσικής- Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης 26 και 27 Μαρτίου 2019


Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 26 και 27 Μαρτίου 2019.

Το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης,  υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Μουσικής, τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Επάνω Σκάλα» και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνει τους 9ους Παλλεσβιακούς Μαθητικούς Αγώνες Μουσικής, σε Ατομικό Μουσικό Όργανο, Ατομικό Τραγούδι και στα Μουσικά Σύνολα Σχολείου (χορωδία ή ορχήστρα).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μαθητές της Δ΄ (τετάρτης), Ε΄ (πέμπτης) ή Στ΄ (έκτης) Δημοτικού  και μπορούν να λάβουν μέρος  με ένα μουσικό κομμάτι ελεύθερης και δικιάς τους επιλογής σε μία ή περισσότερες κατηγορίες. Τα έξοδα μετακίνησης θα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Οι αιτήσεις συμμετοχής  υπάρχουν στην ιστοσελίδα  http://lyk-mous-mytil.les.sch.gr
και θα στέλνονται με mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mousikoiagones@gmail.com από τους κηδεμόνες των υποψηφίων το αργότερο μέχρι 18 Μαρτίου του 2019. Το email επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας θα σας αποσταλεί εντός 24 ωρών διαφορετικά επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τους υπεύθυνους που αναφέρονται στην προκήρυξη.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 26 και 27 Μαρτίου 2019.
Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της τελικής ημερομηνίας των αιτήσεων. Η τελετή λήξης και η απονομή των βραβείων θα γίνει την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με τη συμμετοχή των βραβευθέντων μαθητών.

Για τους διακριθέντες προβλέπονται τα παρακάτω βραβεία:

Βραβείο, τιμητικό Δίπλωμα, ειδικό έπαθλο

Ειδική διάκριση, τιμητικό Δίπλωμα

Αναμνηστικά διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.