2-7 Ιουλίου σε Παπάδο, Σκάλα Πολιχνίτου, Μανταμάδο, Πέτρα, Μόλυβο και στην Ερεσό το 3ο Lesvos Food Fest


Συνάντηση Εταίρων 3ου  Lesvos Food Fest

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 συναντήθηκαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που εκπροσωπούν τους συνεργαζόμενους εταίρους του φετινού φεστιβάλ γαστρονομίας Λέσβου, Lesvos Food Fest.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο "Η Αρίσβη" στην Καλλονή, υπογράφτηκε το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των εταίρων, συζητήθηκαν θέματα συντονισμού των κατά τόπους δράσεων και προγραμματίστηκαν  οι επόμενες συναντήσεις των μελών της οργανωτικής επιτροπής.

Το 3ο  Lesvos Food Fest που φέτος θα διαρκέσει 6 ημέρες, θα φιλοξενηθεί  από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου στον Παπάδο Γέρας, στη Σκάλα Πολιχνίτου, στον Μανταμάδο, στην Πέτρα, στο Μόλυβο και στην Ερεσό.

Το Φεστιβάλ διοργανώνετε για 3η  συνεχή χρονιά με τον ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ ως κεντρικό διοργανωτή σε συνεργασία με τους παρακάτω εταίρους ανά περιοχή: 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΟΛΥΒΟΥ
ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΣΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΑΣ
ΚΟΙΝΣΕΠ ΜΟΔΟΥΣΑ
ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ

Κοινός στόχος όλων των περιοχών είναι να προβάλουν μέσα από δυναμικές δράσεις τη γη, το τοπίο, τους ανθρώπους και την ατμόσφαιρα του νησιού, στοιχεία που συνθέτουν την ταυτότητα της Λεσβιακής γαστρονομικής κουλτούρας.