Γίνε αρθρογράφος στο LesvosPost με την δική σου μόνιμη στήλη


Γίνε κι εσύ αρθρογράφος

Έχεις ταλέντο στο γράψιμο; Είσαι από την Λέσβο, Έχεις έφεση στην αρθρογραφία; Σου αρέσει να εκφέρεις ελεύθερα και δημοκρατικά την γνώμη σου επί της επικαιρότητας αλλά και για ζητήματα στατικά που απασχολούν την κοινωνία στην οποία ζούμε; Αν ναι, τότε σας δίνουμε την ευκαιρία, να γίνεις κι εσύ ένας από τους αρθρογράφους της ιστοσελίδας μας.

Το LesvosPost άνοιξε τις πόρτες του και προσκαλεί όσα άτομα θέλουν να ασχοληθούν εθελοντικά με την αρθρογραφία.

Η ιστοσελίδα μας έχει σκοπό να αναδείξει τις ομορφιές και την κουλτούρα του νησιού μας και ψάχνουμε άτομα που να μπορούν να συμβάλουν στον σκοπό αυτό.

Οι στήλες του LesvosPost είναι ποικίλες.

Ασφαλώς οι αρθρογράφοι μας επιλέγουν τις αγαπημένες τους και φυσικά με το δικό τους ευφάνταστο όνομα… !

Μουσική, επικαιρότητα, αθλητικά, ψυχολογία, λογοτεχνία, υγεία, πολιτισμός, αγροτικά νέα, φοιτητικά νέα,  οδοιπορικά στην Λέσβο, διατροφή, οικονομία, τεχνολογία, ενέργεια, ιστορία, παιδί, γυναίκα, άνδρας, σχέσεις, αγορά, επιστήμη, παιδεία, συνταγές Λέσβου, και πολλές ακόμη κατηγορίες περιμένουν ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν απαραίτητα ασχοληθεί στο παρελθόν με την αρθρογραφία να τα εμπλουτίσουν, εκφράζοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις απόψεις και τα επιχειρήματά τους.

Το LesvosPost αποτελείται από πολλές φωνές διαφορετικών ανθρώπων, που σε κλίμα συνεργασίας και ελευθερίας προσφέρουν στο αναγνωστικό διαδικτυακό κοινό έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, δεν έχεις παρά να στείλεις ένα μήνυμα στο site! 

Η ομάδα του LesvosPost περιμένει να σε γνωρίσει!

Επικοινώνησε μαζί μας στο e-mail:


αφήνοντας τα στοιχεία σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σου.

*Αφιλοκερδώς
* σε κάθε άρθρο σας θα αναφέρεται το όνομα σας με ενεργό Link σε κάποιο προφίλ social media αν διαθέτετε, ενώ θα δημοσιεύετε και η φωτογραφία σας εφόσον το επιθυμείτε.