Ελεύθεροι Πολίτες: «Πρωταθλητής στο πολιτικό άλμα ανδρών ο Γαληνός»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΑΛΗΝΟΥ

           
Χωρίς να εκπλαγούμε ενημερωθήκαμε για την απόφαση του κυρίου Σπύρου Γαληνού ότι θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος. Το ότι ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση του ιδίου ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος  στην Ελλάδα θεωρείται φυσιολογικό και δεν ενοχλείται κανένας.

Αυτό όμως που μας εντυπωσίασε είναι ότι θα κατέβει ανεξάρτητος και να τον ψηφίσουμε για να συνεχίσει το έργο του.

Κοροϊδευόμαστε; Κανένας υποψήφιος δήμαρχος που θέλει να είναι επιλέξιμος για την θέση του δημάρχου, δεν είναι πραγματικά ανεξάρτητος.

Ο κος Κύτελλης θα στηριχτεί από την ΝΔ και ο κος Γαληνός από τον ΣΥΡΙΖΑ.  Μικρός τόπος είμαστε και όλοι  ξέρουμε τα πρόσωπα και τις συμφωνίες.

Ως προς το έργο που θέλετε να συνεχίσετε πιο έργο; Είχατε τη μεγαλύτερη θητεία από όλους τους δημάρχους (πενταετή) και έργο δεν είδαμε. Ούτε κολυμβητήριο ούτε νότια παράκαμψη ούτε κάτι άλλο σπουδαίο έργο έχετε να παρουσιάσετε .

Διαχείριση κάνατε, σκουπίδια μαζεύατε, τρύπες στους δρόμους μπαλώνατε.

Στην ιστορία της Λέσβου δεν θα μείνετε γνωστός για το έργο σας ούτε για το ΝΟΜΠΕΛ που δεν πήρατε.

Θα μείνετε όμως στη μνήμη όλων ως πρωταθλητής πολιτικού άλματος ανδρών (γιατί των γυναικών το κατέχει η κα Παπακώστα) ξεκινήσατε τη θητεία σας ως γενικός γραμματέας ενός δεξιού – δεξιού κόμματος και υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ και κλείνετε τη θητεία σας ως συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»