Υπέροχη Κυριακή για Αιολικό...



Μπορεί ο καιρός σήμερα πάνω από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης να ήταν μουντός και βροχερός, ωστόσο η σημερινή Κυριακή ήταν από τις πιο όμορφες που έχουν περάσει για τους ανθρώπους του Αιολικού. 

Δεν ήταν μόνο η νίκη με 4-0 επί της Κορίνθου, που «ζέστανε» την κατάσταση, αλλά και η ισοπαλία του Ηλυσιακού με τον Πανθηραικό, η οποία έφερε την ομάδα της Μυτιλήνης σε απόσταση 2 βαθμών από την δεύτερη θέση. 

Εκτός από αυτά βέβαια ήταν και η εκπληκτική εμφάνιση του Ποτουρίδη, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει και τα τέσσερα γκολ της ομάδας, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. 

Ήταν και η επιστροφή του Λαλά που έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει, «διώχνοντας» τα σύννεφα που είχαν δημιουργηθεί όλη την προηγούμενη εβδομάδα με τις τάσεις φυγής που είχε ο παίκτης. Ήταν η ελπιδοφόρα παρουσία του Τζόρνταν που έπαιξε ένα εικοσάλεπτο αλλά έδειξε επίσης πως είναι επίσης σε θέση να βοηθήσει. Ήταν η μεστή εμφάνιση των Τσουλβατζίδη και  Βουτσιώτη, ακόμα και αυτή του Διαμαντίδη που φάνηκε να «ξυπνά» την πιο κατάλληλη στιγμή.

Γενικά ο Αιολικός για πρώτη φορά φέτος φαίνεται να βρίσκει ρυθμό, καθώς εκτός από τα τέσσερα γκολ (9,13, 40,80) είχε και άλλα τρία γκολ που του ακυρώθηκαν, τα δυο από τον Θωμά Παπαδόπουλο ο οποίος επίσης έκανε αισθητή την παρουσία του, έστω και αν δεν χρίστηκε σκόρερ. 

Βέβαια για να μην νομίζουμε  πως ο Αιολικός έγινε ξαφνικά…Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να επισημάνουμε πως απέναντι είχε μια ομάδα που ήταν η χειρότερη που έχει περάσει από τον Ταρλά, με μόλις 14 παίκτες στην αποστολή και χωρίς καν μια τελική σε όλο το παιχνίδι. 

Όπως και να χει, ήταν μια νίκη και ουσίας αλλά και ψυχολογίας αφού 8 αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο Αιολικός είναι ακόμη «ζωντανός» και ελπίζει…

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Κουμπάς, Τσουβαλτσίδης, Μπουζούρας, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης (74' Παπαδόπουλος), Τσομπανέλλης, Διαμαντίδης, Ποτουρίδης, Βουτσιώτης (61' Λαλάς), Σεφουλάι (69' Τζόρνταν)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Λουτριώτης (90' Μπράμης), Καραγιάννης, Ντόκο, Βαρδακώστας, Βελέντζας, Δόσης, Νέδος, Γάλας, Μαναριώτης, Ιορδανίδης, Λαδένογλου (89' Δαμουράς