Κοπή βασιλόπιτας και αγιασμός στον Ασώματο – Με βεγγαλικά υποδέχτηκαν το 2019 οι κάτοικοι στο γραφικό χωριό (pics, vid)Με την συμμετοχή του Ιερέα, κατοίκων, του Πρόεδρου της Τοπικής κοινότητας, έγινε χτες η Δοξολογία και ο αγιασμός για το νέο έτος στον Ι.Ν Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ασωμάτου. 


Στην αίθουσα της τοπικής κοινότητας Ασωμάτου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η όποια μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους  τηρώντας το έθιμο της Πρωτοχρονιάς που κάθε χρόνο γίνεται στον Ασώματο,.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της κοινότητας Αφροδίτη Μολυβιατη , πλήθος κατοίκων του Ασωμάτου καθώς και επισκέπτες του χωριού.Κατά την διάρκεια την όμορφης εκδήλωσης για το νέο έτος, μοιράστηκαν γλυκά και εδέσματα προσφορά του πρόεδρου των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ Μυτιλήνης ενώ παιδιά έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την αλλαγή του χρόνου ο ουρανός του Ασωματου γέμισε πολύχρωμα χρώματα από τα εκατοντάδες βεγγαλικά που εκτόξευσε ο πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Μυτιλήνης, ενώ η καμπάνα του Ι.Ν Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ασωμάτου χτυπούσε χαρμόσυνα.

Δείτε τα πλάνα και τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Παρης Μολυβιατης