Δεν έπεισε αλλά τουλάχιστον νίκησε | Αιολικός- Χαραυγιακος 1-0



Αγχωτική και δύσκολη νίκη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει από το ξεκίνημα της σαιζόν, πήρε σήμερα το απόγευμα Αιολικός , επικρατώντας με 1-0 του Χαραυγιακού στο Στάδιο Μυτιλήνης, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Γ Εθνικής.


Μια νίκη που ήρθε με πολύ μέτρια εμφάνιση, με τον Αιολικό να μην πείθει ξανά και να προβληματίζει τους ελάχιστους οπαδούς του που βρέθηκαν στην κερκίδα. Ωστόσο είναι μια νίκη που κρατά «ζωντανή» την ομάδα στο κυνήγι της 2ης θέσης και που δίνει την δυνατότητα στην διοίκηση να προχωρήσει στην μεταγραφική της ενίσχυση. Ενίσχυση τρόπος του λέγειν καθώς ήδη η ομάδα έχει αποδυναμωθεί από την διαφαινόμενη λύση συνεργασίας με τον Βεζυρτζόγλου ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, έμεινε εκτός αποστολής και ουσιαστικά θεωρείται «τελειωμένος» από την διοίκηση. Μαζί του εκτός αποστολής και ο Αποστόλης Λαλάς επίσης για πειθαρχικό παράπτωμα, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο πως και αυτός θα έχει την ίδια τύχη. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αιολικός είχε δυο δοκάρια με τους Διαμαντίδη και Λαμπράκη στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να είναι καλός, απέναντι στην χειρότερη ίσως ομάδα που πέρασε από τον Ταρλά. Την λύτρωση στους γηπεδούχους έδωσε ο Τσομπανέλλης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λαμπράκη, ωστόσο στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 κλασσικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, με χαρακτηριστικότερη αυτή στο 94ο όταν ο Κούμπας πάνω στην γραμμή κράτησε όρθιο τον Αιολικό.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Κουμπάς, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Τσομπανέλλης, Διαμαντίδης, Ποτουρίδης (85' Σεφουλάι), Βουτσιώτης (90' Τζόρνταν), Λαμπράκης (89' Παπαδόπουλος)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λ. Ρόπας): Σ. Βακερλής, Παπαγγελής (90' Π. Βακερλής) , Μαραγκουδάκης, Γιαννής, Βλάχος (73' Κλειτσίκας), Τουγουτζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας, Φερεντίνος (83' Βαλοτάσσιος), Παρασκευόπουλος, Γιαννόπουλος