«Ειδήσεις είναι… θα περάσουν»-Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης 09 Φεβρουαρίου | Χορηγός επικοινωνίας LesvosPostΧορηγός επικοινωνίας είναι το LesvosPost


Η θεατρική κωμωδία "Ειδήσεις είναι θα περάσουν" με την υπογραφή του Λευτέρη Ελευθερίου στην Μυτιλήνη

«Ειδήσεις είναι, θα περάσουν»... Ωραίο δεν ακούγεται; Ειδήσεις... Είτε ευχάριστες, είτε δυσάρεστες, δείχνουν την πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας. Και όταν μεταφέρονται στο θέατρο τις περισσότερες φορές προσφέρουν στιγμές γέλιου!

Η κοινωνική κωμωδία με την υπογραφή του Λευτέρη Ελευθερίου, του Γιώργου Φειδά και του Μάριου Ντερτέ έρχεται στην Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 21:00.Λίγα λόγια για την παράσταση

Βλέπουμε τις ζωές:

Ενός άντρα εθισμένου στους οικονομικούς όρους ο οποίος, αδιαφορώντας για την προσωπική του ζωή και ευτυχία, αποχαυνώνεται παρακολουθώντας συνεχώς δελτία ειδήσεων.
Ενός μετανάστη που πουλάει τριαντάφυλλα και δείχνει πως παρά την καταγωγή του, το χρώμα της επιδερμίδας του και τις προσβολές που δέχεται καθημερινά κρύβει μέσα του μια ψυχή που αισθάνεται, αγαπά και πονάει.
Ενός Ρώσου κατασκόπου ο οποίος με το δικό του αστείο τρόπο επιχειρεί ανώφελα να κατανοήσει την ελληνική νοοτροπία.
Μας νεαρής Ρωσίδας η οποία παρότι ταξίδεψε στην Ελλάδα προς αναζήτηση μια καλύτερης τύχης, αναγκάστηκε να πουλήσει το κορμί της και να ψιθυρίζει τώρα στα κακόβουλα σχόλια των άλλων ανθρώπων: "Ντρέπομαι"
Ενός πρώην μεγάλου ονόματος της πίστας που έζησε το όνειρό του και τώρα λέει τις μεγαλύτερες αλήθειες.

Info

«Ειδήσεις είναι, θα περάσουν»

*Σάββατο 9 Φεβρουαρίου: 21:00 Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Άρης Τσάπης, Αναστασία Παντούση, Γιάννης Φραγκίσκος.

Σκηνοθεσία: Μάριος Ντερντές.

Κείμενα: Λευτέρης Ελευθερίου, Μάριος Ντερντές, Γιώργος Φειδάς.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ Προπώληση: 10€

ΑΜΕΑ: ΔΩΡΕΑΝ

Διοργάνωση: Start From Zero Productions

Με την ευγενική υποστήριξη του