Έφυγε η σκηνή των αστυνομικών στο Πλωμάρι- Σε ανακριτικό όχημα της αστυνομίας πλέον οι βάρδιες (PICS)Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά το δημοσίευμα του LesvosPost


Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά το δημοσίευμα του LesvosPost για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες έκαναν την βάρδια τους οι αστυνομικοί στο Πλωμάρι, αναγκασμένοι να μένουν σε μια σκηνή, αυτή απομακρύνθηκε καθώς το θέμα πήρε πανελλαδικές διαστάσεις και οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες.

 Με άνωθεν εντολή η σκηνή απομακρύνθηκε και αντικαταστάθηκε από υπηρεσιακό όχημα της τροχαίας, ένα μικρό βαν που βρίσκεται στο χώρο και θα «φιλοξενεί» πλέον μέχρι νεωτέρας τους αστυνομικούς που θα έχουν υπηρεσία.

Το χτεσινό μας όμως δημοσίευμα άνοιξε και μια «βεντέτα» μεταξύ του Αντιδημάρχου της περιοχής Μανώλη Αρμενάκα και των αστυνομικών, με τους τελευταίους να καταγγέλλουν πως χτες το βράδυ απειλήθηκαν ακόμη και με μεταθέσεις από τον κ. Αρμενάκα.

Μάλιστα αναμένεται εντός της ημέρας να βγει και ανακοίνωση από τα συνδικαλιστικά τους όργανα η οποία θα αναφέρεται στο συγκεκριμένο γεγονός και γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί .

Δείτε στις παρακάτω Φώτο τον χώρο όπου βρισκόταν η σκηνή αλλά και το νέο «σπίτι» των αστυνομικών