Αντιδήμαρχος Πλωμαριου Μ. Αρμενακας «Οι αστυνομικοί προτίμησαν την σκηνή από το Πολυκεντρο»Την δίκη του θέση για το θέμα που αναδείξαμε το πρωί με τους αστυνομικούς οι οποίοι κάνουν την υπηρεσία τους μέσα σε σκηνή στο Πλωμάρι δίνει ο Αντιδήμαρχος Πλωμαριου Μανώλης Αρμενακας


Την δίκη του θέση για το θέμα που αναδείξαμε το πρωί με τους αστυνομικούς οι οποίοι κάνουν την υπηρεσία τους μέσα σε σκηνή στο Πλωμάρι μετά από απόσπαση λόγω των κατολισθήσεων δίνει με ανάρτηση του στο Facebook ο Αντιδήμαρχος Πλωμαριου Μανώλης Αρμενακας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κου Αρμενακα:

Μεταξύ πολλών άλλων που κάναμε στο Πλωμάρι, είναι ότι καταφέραμε σε πείσμα πολλών, να παραμείνει και να ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου, γεγονός που ευνοεί πρωτίστως την κωμόπολη μας και δευτερευόντως όλους όσους υπηρετούν εδώ. Εδώ δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτριο Αναγνωστάκη, για την αμέριστη συμβολή του. Επισης πρέπει να θυμίσω σε ορισμένους και μάλιστα αστυνομικούς που κατείχαν μέχρι πρότινος και θέσεις συνδικαλιστικές ότι ήταν απόντες στην προσπάθεια αυτή, ίσως γιατί βολεύει πολλούς να μην υπάρχει αστυνομία στο Πλωμάρι, ή να μην υπηρετούν εδώ αστυνομικοί. Επίσης εξαιτίας ενός σημερινού δημοσιεύματος, θα πρέπει να γνωστοποιήσω στους αστυνομικούς της Λέσβου και στα συνδικαλιστικά τους όργανα, ότι μόλις αποφασίστηκε η φύλαξη των σπιτιών που εκκενώθηκαν στο Πλωμάρι, προσφέραμε στην Αστυνομία, το σαλόνι της πόλης μας, το Πολύκεντρο, που περιλαμβάνει ξενώνα (πλήρως επιπλωμένο), για να κοιμούνται οι αστυνομικοί εάν θέλουν και για να ξεκουράζονται και βεβαίως για τις ανάγκες τους, αλλά και φαγητό εάν ήθελε κάποιος σε παρακείμενη ταβέρνα. Ο χώρος αυτός είναι εκατό μέτρα μακριά από το πεδίο δράσης. Ομοίως έχουμε προσφέρει δωρεάν σύστημα παρακολούθησης με κάμερες στο Α.Τ.Πλωμαρίου για να ελέγχουν τα οχήματα τους. Συνεπώς δεν δέχομαι από κανέναν υποδείξεις, μαθήματα φιλοξενίας και συμπεριφοράς προς τους αστυνομικούς, ειδικά από κάποιους που θυμούνται τους συναδέλφους τους μόνο στις εκλογές και κάποια θρασύδειλα φερέφωνα τους στο Πλωμάρι τα οποία είναι γνωστά από χρόνια και επιβιώνουν εις βάρος της κοινωνίας.