Απίστευτες σοκολατοδημιουργιες και χριστουγεννιάτικα γλυκά στο Ζαχαροπλαστείο Πανταζή στην Μυτιλήνη (pics)

Καθώς τα Χριστούγεννα, τα ρεβεγιόν και τα εορταστικά τραπεζώματα βρίσκονται προ των πυλών, τα γλυκά έχουν την τιμητική τους.


Ο πρώτος λόγος βέβαια, πέφτει στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, τα παραδοσιακά γλυκίσματα που στολίζουν εκτός από το γιορτινό μας τραπέζι και το… στομάχι μας.

Στο δίλημμα «μελομακάρονο ή κουραμπιές», το αποτέλεσμα είναι ισοπαλία, καθώς τα δύο γλυκίσματα είναι εξίσου νόστιμα κι έχουν, πάνω κάτω, την ίδια θερμιδική αξία, αν και τα μελομακάρονα φτιάχνονται με λάδι αντί για βούτυρο και με μέλι αντί για ζάχαρη, οπότε καλό είναι να προτιμώνται.



Κι επειδή τα Χριστούγεννα έφτασαν και πολλοί από εμάς δεν βρήκαν χρόνο ή διάθεση να στριμωχτούν στην κουζίνα τους, εμείς αφού πρώτα δοκιμάσαμε, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα το Ζαχαροπλαστείο Πανταζής.

Με αγάπη στις βιολογικές πρώτες ύλες, τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες του είναι νοστιμότατοι. Αφράτοι, φρέσκοι και λαχταριστοί δεν έχουν καθόλου συντηρητικά και θα ολοκληρώσουν όμορφα το χριστουγεννιάτικο δείπνο σας.

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε…τα χριστουγεννιάτικα δενδράκια σοκολάτας…ενα πρωτότυπο δώρο για τις ημέρες των εορτών.



Ευχηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους για όλη την χρόνια με λιχουδιές, σχηματισμούς και δημιουργίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Το Ζαχαροπλαστείο Πανταζή θα ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις προσδοκίες σας, με τους υπέροχους κουραμπιέδες και τα λαχταριστά μελομακάρονα, όπως και με τις νόστιμες βασιλόπιτες.

Δοκιμάστε Χριστουγεννιάτικα εδέσματα που ξεχωρίζουν στην ποιότητα και προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Αν θέλετε να ξεχωρίζει το Χριστουγεννιάτικο σας τραπέζι και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το μοναδικό ζαχαροπλαστείο στην Μυτιλήνη που συνδυάζει τέχνη και παράδοση με εντυπωσιακές σπιτικές δημιουργίες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Τηλ. 2251027032 – Facebook Ζαχαροπλαστείο Πανταζή και μιλήστε προσωπικά με τον κύριο Πανταζή για τη δική σας παραγγελία. Η επισκεφτείτε από κοντά το Ζαχαροπλαστείο Πανταζή  και δείτε τις μοναδικές δημιουργίες στην οδό Ασκληπιού 55 στην Μυτιλήνη


Εμείς η δημοσιογραφική ομάδα του LesvosPost.com σας προτείνουμε αυτή την επιλογή για μια εκπληκτική εμπειρία στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής που ξεχωρίζει!