Παραμονή πρωτοχρονιάς στην αγορά της Μυτιλήνης-Οι ευχές του κόσμου για το νέο έτος στην LesvosPost WEB T.V (vid, pics)


Ο καιρός σχεδόν «καλοκαιρινός» και το ημερολόγιο έγραφε 31 Δεκεμβρίου, κάτι που σήμαινε ότι τα ψώνια της Πρωτοχρονιάς δεν μπορούν να περιμένουν.

Το σημερινό ρεβεγιόν, αλλά και το γεγονός ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά δυο μέρες (Τρίτη και Τετάρτη), υποχρέωσαν τους Λέσβιους να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές πριν το 2019...

Οι πωλήσεις των καταστημάτων κινήθηκαν στα περσινά επίπεδα όπως δήλωσαν στην κάμερα του LesvosPost πολλοί καταστηματάρχες.Σήμερα Δευτέρα 31/12 εκτός από τον κόσμο που έκανε τα τελευταία του ψώνια συναντήσαμε και τα μικρά παιδιά που έλεγαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δίνοντας χρώμα στη ημέρα, δημιουργώντας Πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα.

Εντύπωση προκάλεσαν μαθητές από τη Μυτιλήνη που συγκεντρώνουν χρήματα λέγοντας τα κάλαντα για τα παιδικά χωριά SOS, ενώ εντυπωσίασε ο Άγιος Βασίλης από την Γέρα καβάλα στο άλογο, που μοίραζε δώρα στα μικρά παιδιά.

Η κάμερα της LesvosPost WEB TV περιόδευσε στην αγορά της Μυτιλήνης όπου κάτοικοι και μαγαζάτορες μας είπαν τις δικές τους ευχές για το νέο έτος.

Δείτε τα τελευταία πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost.com πριν μας αποχαιρετίσει το 2018….

Κάμερα: Στεφάνου Ραφαήλ-Αναστάσιος (συνεργάτης LesvosPost)

Ρεπορτάζ- μικρόφωνο: Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost)

Παραγωγή LesvosPost Media Group

Δεκέμβριος 2018