Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου στην Μυτιλήνη


Η εικοσαμελής αποστολή  βρέθηκε στην 98 ΑΔΤΕ, στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και στον Δήμο Λέσβου


Για μια ακόμη χρονιά το Αναγνωστήριο της Αγιάσου με τον Πρόεδρο του κ. Κλεάνθη Κορομηλά, τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Σκορδά και τα μουσικά τμήματα των Σαντουριών κσι των Μπουζουκιών-Τζουράδων επισκέφτηκαν αρχές του νησιού μας για τα καθιερωμένα κάλαντα και τις ευχές για τη νέα χρονιά.

Η εικοσαμελής αποστολή  βρέθηκε στην 98 ΑΔΤΕ, στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και στον Δήμο Λέσβου.

Ο Στρατηγός Διοικητής κ. Σταύρος Τσερπές και οι συνεργάτες του, οι Υπάλληλοι της Γραμματείας, η Περιφερειάρχης κα. Χριστιάνα Καλογήρου και οι συνεργάτες της, ο Δήμαρχος κ. Σταύρος Γαληνός και οι συνεργάτες του μίλησαν με θερμότατα λόγια για την προσφορά του Αναγνωστηρίου στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού και στη νεολαία της Αγιάσου και ευχήθηκαν το 2019 να αποκατασταθεί η στέγη του θεάτρου που δυστυχώς παραμένει χωρίς καμιά βελτίωση από την καταστροφή του Ιανουαρίου του 2017.