Σύγχρονο ελαιοτριβείο στην Λέσβο «Τζωρτζής» | Τυποποίηση, παραγωγή και εμπορία βιολογικού ελαιολάδου (PICS)


Σύγχρονο ελαιοτριβείο στην Λέσβο «Τζωρτζής»

Στη Λέσβο, εκεί όπου η ελιά καθίσταται το σύμβολο του τόπου και το λάδι αγγίζει την υπέρτατη ποιότητά του, απ’ οπουδήποτε στην Ελλάδα, τα Ελαιοπερίβολα της Οικογένειας Τζωρτζή γίνονται συνώνυμο του «θησαυρού» της Λεσβιακής γης.

Με οδηγό μας το παρελθόν και τα 100 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και εμπειρίας στην ελαιοκαλλιέργεια, δραστηριοποιούμαστε από το 2006 στον τομέα της τυποποίησης, παραγωγής και εμπορίας βιολογικού και συμβατικού ελαιολάδου κατέχοντας τα μυστικά της σωστής καλλιέργειας και μεταδίδοντάς τα από γενιά σε γενιά.

Μια οικογενειακή υπόθεση που στήθηκε μέσα από μια σειρά επενδύσεων σε εγκαταστάσεις για την τυποποίηση της παραγωγής των οικογενειακών ελαιώνων, δίνοντας έμφαση στο στήσιμο του δικτύου εμπορίας της παραγωγής και τέλος στην κατασκευή ενός σύγχρονου ελαιοτριβείου στην Πηγή Λέσβου.









Η επιχείρησή μας είναι πιστοποιημένη για την αποθήκευση και τυποποίηση ελαιολάδου βάσει του προτύπου, FSSC 22000, από τον πιστοποιητικό οργανισμό TUV Austria Hellas.






Με μεράκι και αγάπη…βάζουμε στο πιάτο σας και στην καθημερινή σας διατροφή, εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο. https://www.olvia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: +30. 22510 47241
Κινητό:+30. 6946906948
Email: info@olvia.gr

Ελαιοτριβείο της Οικογένειας Τζωρτζή.

Αγορά και πώληση ελαιόλαδου στη Μυτιλήνη - Λέσβο.

 

100 Χρόνια Ιστορίας Ελαιόλαδου Γεμάτη Πιστοποιήσεις, Διακρίσεις, Βραβεία και συνεχίζουμε…