Μ DRY Μastiha: Ένα ιδανικό δώρο για τις γιορτές.

Οι γιορτές ατμοσφαιρικές και λαμπερές μας παρασύρουν στο ανέμελο κλίμα τους μέσα από ευχές, γέλια, καλοστημένα τραπέζια και λαμπερά πάρτυ.

Την κάβα και τα δώρα των γιορτών διαπερνούν οι προσεκτικές επιλογές που αποτάσσονται την προχειρότητα της διεκπεραίωσης και αγκαλιάζουν τον συμβολισμό, όπως η Μ DRY Μastiha.

Με την ελληνική αισθητική να τη διαπερνά και τη διεθνή φήμη να την χαρακτηρίζει, η M DRY Mastıha, ως γνήσιο απόσταγμα της κουλτούρας μας, αποτελεί ιδανικό δώρο για τους στοχοπροσηλωμένους στα γνήσια ελληνικά αποστάγματα φίλους μας αλλά και εμπνευσμένη πρόταση για τα εορταστικά μας τραπέζια.



Στα λινά τραπεζομάντηλα των καλοστημένων οικογενειακών μας τραπεζιών,φιγουράρει δροσερή και λαμπερή στην ημίλευκη φιάλη της με τις πλούσιες χρυσές λεπτομέρειες. Στα λουσμένα στο φως χριστουγεννιάτικα σαλόνια, ως κλασσικό απεριτίφ σε old fashioned ποτήρι. Στα ψαγμένα εορταστικά cocktail των πιο talk of the town bars αλλά και ως welcome drink των λαμπερών εορταστικών party, φιγουράρει δροσερή και απολαυστική, σερβιρισμένη σε ψηλό ποτήρι με τριμμένο πάγο. Η νοσταλγική μας μαστίχα μας σερβίρεται αλλιώς και αποτελεί ιδανικό δώρο για τα εορταστικά μας καλέσματα.

Ως γνήσιο απόσταγμα, η M DRY Mastiha, συνδυάζει την κλασσική πρακτική της απόσταξης με καινοτόμες προσεγγίσεις της σύγχρονης αποσταγματοποιίας. Η M DRY Mastiha είναι το πρώτο premium ποτό μαστίχας που δεν είναι λικέρ. Τα πολύτιμα δάκρυα του σκίνου αποστάζονται υπομονετικά στους μικρούς παραδοσιακούς χειροποίητους χάλκινους άμβυκες που βρίσκονται στο Πλωμάρι,στο Αποστακτήριο της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, δίνοντας αφειδώς τα δυνατά τους αρώματα και την έντονη, σπιρτόζικη γεύση τους. Τα οργανοληπτικά χαρίσματα της μαστίχας αναδεικνύονται έντονα παρουσία λιγότερης ζάχαρης, χαρίζοντας πολύ αρωματικό αποτέλεσμα. Όψη διαυγής, γεύση ξηρή και άρωμα εντυπωσιακά ντελικάτο, με το αλκοόλ να ενσωματώνεται αέρινα με τις συναρπαστικές αρωματικές νύξεις, κατέχοντας διεθνή διάκριση στον διαγωνισμό αποσταγμάτων World Spirits Awards.



Τα αποστάγματα είναι δώρα προσωπικά και ζεστά που εκφράζουν το χαρακτήρα του αποστολέα και ακουμπάνε τέλεια στον ψυχισμό του παραλήπτη. Δροσερή και παραδοσιακή, δωρική και πολυτελής,  σπάνια μα και βραβευμένη, η M DRY Mastiha αποτελεί απόσταγμα με χαρακτήρα και άποψη που καθηλώνει με την κρυστάλλινη ειλικρίνειά της και σαγηνεύει με τα δυνατά αρώματά της. Ένα δώρο ιδανικά ξεχωριστό με motto: «less sugar, unique taste».


Περίτεχνους συνδυασμούς cocktails αναζητήστε στην ιστοσελίδα: www.mdrymastiha.gr .