Ημερίδα στην Μυτιλήνη από την ΝΟΔΕ με τους Γ. Πλακιωτάκη, και Χ. Αθανασίου και συνέδριο τέλος Ιανουαρίου με Κ. Μητσοτακη;


Ημερίδα με θέμα «ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Οι Τομεάρχεις Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, Βουλευτής Λασιθίου και Χαράλαμπος Αθανασίου, Βουλευτής Λέσβου, προγραμματίζουν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στη Μυτιλήνη, ημερίδα με θέμα «ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Το πρόγραμμα της ημερίδας, μέχρι σήμερα, δεν έχει οριστικοποιηθεί. Θα ενημερωθείτε σχετικά, μετά την εορτή των Θεοφανείων, με νεότερο δελτίο Τύπου.


Διήμερο συνέδριο στη Λέσβο προγραμματίζει 27-28 Ιανουαρίου ο τομέας νησιωτικής πολιτικής της ΝΔ στο οποίο πιθανό να βρεθεί και να μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί μία τέτοια επίσκεψη στη Μυτιλήνη, αν όμως πραγματοποιηθεί ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ξεκαθαρίσει και τη στήριξη του κόμματος για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές .

Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος της ΝΕ της ΝΔ Στρατής Καραγεωργίου τόνισε ότι «δεν έχει ανακοινωθεί  κάτι για επίσκεψη του αρχηγού της ΝΔ στη Λέσβο. Πράγματι προγραμματίζεται ένα τέτοιο συνέδριο στο νησί για το τέλος του Γενάρη για το οποίο δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμά του».