Εκδήλωση Συλλόγου στην Αγία Παρασκευή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ»


την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ», σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αγίας Παρασκευής Λέσβου.

 Η εκδήλωση έχει ως θέμα: «Από τον Γερμανό Καραβαγγέλη και τους Μακεδονικούς Αγώνες στον Παύλο Κουντουριώτη Απελευθερωτή της Λέσβου» και θα περιλαμβάνει ομιλίες που θα εκφωνήσουν, ο Αντιστράτηγος(ε.α), Επίτιμος Διευθυντής Πυροβολικού/ ΓΕΣ, Γεώργιος Καμπούρης, ο Πρόεδρος της Ενωσης Θεολόγων Λέσβου, Παναγιώτης Τσαγκάρης, και ο Δήμαρχος Ύδρας και Επίκουρος καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Γεώργιος Κουκουδάκης.

Να σημειώσουμε ότι ο τελευταίος, κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, θα παρευρεθεί την προηγούμενη ημέρα και στις εορταστικές εκδηλώσεις  για την επέτειο της Μάχης του Κλαπάδου και της Απελευθέρωσης της Λέσβου από τον Τουρκικό ζυγό. Συγκεκριμένα στις 10 15 το πρωί του Σαββάτου θα παρακολουθήσει στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλονής, την Επίσημη Δοξολογία και τη Δέηση υπέρ των πεσόντων για την απελευθέρωση του νησιού ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί και στο λόφο «Τυρανιδίου», όπου βρίσκεται η στήλη των πεσόντων υπέρ της Ελευθερίας, όπου και θα καταθέσει στεφάνι.

Χορηγός της εκδήλωσης,τον οποίο καιευχαριστούμε θερμά,  είναι το τουριστικό γραφείο «Crazy Holidays», λεωφορείο του οποίου θα υπάρχει την Κυριακή το πρωί στις 9 30 στην Πλατεία Σαπφούς για να μεταφέρει όποιον ενδιαφερόμενο στην Αγία Παρασκευή για την παρακολούθηση της εκδήλωσής μας (για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ 2251043344).
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας η συμμετοχή σας στην εκδήλωση μας

Ε.Κ. του Δ.Σ